LOOK BACK ON AGRA


ph_priv, Agra, India

Bloggmessig – fortsatt i knestående. Jeg tråler derfor igjennom albumene mine fra den o’ store reisen, og håper at dere syns det er gøy å se hva det var jeg opplevde der ute. Bildene over er fra Agra, den andre byen jeg kom til da jeg reiste gjennom India. Agras ess i ermet er selvfølgelig Taj Mahal, men det var mye annet fint å se også. Vi besøkte Agra Fort, blant annet, og tok noen øl på taket av en resturant utover kvelden – med utsikt til et av verdens syv underverker. (Taj, ja. Vanskelig å se gjennom den tykke smogen – men den var der, og det var vakkert!) Resturanten vi satt på var egentlig tomme for øl, så eieren løp like greit over gata for å handle inn noen øl til oss i dagligvarebutikken, og solgte oss dem i stedet. Åh, jeg savner inderne og den hjertevarmende kulturen!

Bloggerwise – still on my knees. That’s why I’m searching trough my albums from my oh so big journey, and hope you’ll find it interesting to see what I experienced out there. The pics above are from Agra, the second city I got to when I was traveling through India. Agra’s Ace up the sleeve is of course Taj Mahal, but it was a lot other things to see aswell. We went to Agra Fort, among other things, and when the night got over us we went to the roof of a resturant to have som beer. They didn’t really have any beers left, so the owner of the resturant ran out in the street to get some in the grossery shop. Oh I miss the Indians and their heart-warming culture!

8 kommentarer

 1. Åh, det kribler av reiselyst i hele kroppen hver gang du tar oss med på den flotte reisen din!

 2. Lurer på hvilket kamera du hadde med på reisen? Du er utrolig inspirerende så det er helt greit med tilbakeblikk siden jeg kom hit akkurat forsent..

  Marie svarer: Så bra! Tusen takk! Jeg brukte Canon 550D 🙂

 3. Synes absolutt det er gøy å få se tilbakeblikk fra reisen! Keep ’em coming!

  Nydelige bilder fra den rosa byen!

 4. Du kunne skrevet om hva som helst, så lenge du skriver som Marie!

 5. India is definitely one of the places I’d love to visit, but everyone is warning me about it (from my boss to my dad to my friends) and I’m really starting to question whether to go. Did you travel alone through India?

  Marie svarer: No, I traveled with G Adventures – it’s like a organized backpacker organization that puts you in a group with max. 15 other people, and you’re traveling together with a local 🙂 I loved it, felt so safe!

 6. Keep it coming!
  Elsker at du poster tilbakeblikk fra reisene dine med en slik lenge.
  Nok bilder, nok tekst 🙂

  Instagramen min er foresten: sandrahave
  Sandra/reisedagboka.net

 7. Elisabeth

  Åh, jeg har så lyst til å til India! 😀

 8. FINT, ass!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *