BACK TO THE ARMY


ph_priv, me 2012

JA! Hvilken gledens dag! I dag hopper jeg en-de-lig i uniformen igjen, trer vinklene på og får én ukes påminnelse om det livet som en gang var. Jeg skal på øvelse med innsatsstyrken, Øvelse Hovedstad – min første som sersjant og presseoffiser! («Offiser», da. Det er så langt i fra en tittel jeg kan skryte på meg enda, jeg får ikke til å rettferdiggjøre at jeg liksom er sersjant engang) Jeg regner med å være adskilt fra den sivile verden hele uken, så dere får nøye dere med forhåndsskrevne innlegg så lenge. God helg, superstars! Ta en øl for meg og!

YES! This is one happy day – I’m fin-a-lly jumping back into my uniform again, to get a one week’s reminder of the life that used to be. I’m out for a military exercise in Oslo, my first as a sergant within press and information! I’m expecting to be offline all week, so I’ve to leave you with a few pre-written posts in the following days. Happy weekend, superstars! Grab a beer for me too!

16 kommentarer

 1. Ragnhild

  Ha en fin uke! Kos deg 🙂

 2. Du er flott Marie. Så deg på bikbok i oslo i forrige uke, vær stolt av deg selv. Og du ser enda flottere ut i de grønneklærne. «tommel opp»

 3. Så spennende, du får ha en kjempenfin uke! Digger deg og bloggen din, Marie, du virker virkelig som en fantastisk person!

 4. Superheldig som skal tilbake!

  Jeg har selv vært i førstegangstjeneste, og dimma ganske nylig. Skulle ønske jeg også kunne dratt tilbake..
  Har et spørsmål ang det at du rykket opp fra grenader til sersjant.
  Ser at du nevner i innlegget noe om at du ikke kan rettferdiggjøre at du liksom er sersjant engang.. (Hva mener du med det?)
  Har du gått GBK etter en tid som grenader, og måtte du gjennom FOS før du kunne få dra på kurset?

 5. Gratulerer og kos deg 🙂

 6. For en flott blogg du har!!!

 7. Så morsomt! 😀 Jeg var på sesjon i dag og skal i luftforsvaret neste september! Hadde vel mest lyst til å komme i hæren, men gjorde det dessverre alt for dårlig på styrkedelen (har akkuratt hatt betennelse i armen så har ikke fått trent så mye de siste ukene).. Men gleder meg veldig da! 😀

 8. Så gøy da,du må kose deg mye! 🙂
  Og du ser nydelig ut i grønn uniform!

 9. Så flott du er i kongens klær Marie, stå på og lykke til på øvelsen.

 10. Neei, er det sant? Åå, så spennende. Masse lykke til, Marie 🙂

  Sandra/reisedagboka.net

 11. AAAHHH herregud, kjæresten min (i hmkg) skal også på Øvelse Hovedstad, og jeg kødder ikke; jeg skal få han til å finne deg, ta et bilde av deg og sende det til meg så jeg kan redigere inn en kyssemunn og en tiss i bånd på det og sende det tilbake til deg. Eller kanskje jeg bare skal luske litt rundt i Oslo denne uken i håp om å treffe deg. Du synes kanskje dette virker creepy og lettere obsessive, men min kjære superjente; det kalles kjærleik. Lykke til, må kraften være med deg!! 😎

 12. Kos deg masse.

 13. JEIIII KOS JU!

 14. Jeanette

  Sees kanskje da! Masse lykke til 🙂

 15. Definitivt en blogg jeg besøker hver dag! Skal selv inn i militæret i januar, etter endt studie på Bali 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *