SO TELL ME, DREAMER


ph_priv, India, Cape Town and Kwantu – South Africa

8 kommentarer

  1. Annemarie

    Jeg skal bare bli ferdig med utdanningen min (siste skoleår nå!), så skal jeg jobbe et halvt år for å tjene penger, deretter skal jeg til Afrika, Asia og Sør-Amerika. Har ikke bestilt noen reise enda, men dette er planen. Har drømt om å dra til Afrika siden jeg så Løvenes Konge for første gang som 6-åring, og fikk ikke akkurat mindre lyst etter å ha lest innleggene dine fra Afrika! 😀

  2. foreldra mine…

  3. Penger. Har ikke råd selv, spesielt ikke som fattig student, og har heller ingen so kan sponse meg, dessverre.

  4. Jeg har faktisk flyttet fra alt og alle. Hjemme i Trøndelag har jeg hund, kjæreste (som bygger hus), venner og familie. Nå studerer jeg i Tromsø, og er ganske glad for at jeg gjør akkurat det. Jeg lot meg ikke stoppe.

  5. Studier… Men GJETT om jeg skal reise etter det, da! Gleder meeg

  6. Holder på å spare penger nå, reiser 22.januar!! Første stopp- Afrika! Gleder meg såååååååååååånn 😀

  7. Utdanning akkurat nå, og penger ofc. Men det er jo viktig med utdanning. Pluss at jeg har andre drømmer også for livet enn å reise, og det er ikke lett å vite hva man skal prioritere. Men kanskje å reise er noe jeg bør gjøre mens jeg enda er ung, før jeg får barn og gifter meg osv. 🙂 Vi får se 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *