LIKA A BAAWS

Hei superfjes! Jeg har blitt ambassadør igjen, jeg, dere – denne gangen for ungdomsprisen «Helt sjef» – som skal sette fokus på og hylle unge menneskers lederevner og stå-på-vilje. Iniativtakerne bak Helt Sjef er ungdomsmagasinet Spirit, interesseorganisasjonen Lederne og McDondalds Norge (en av Norges største arbeidsgivere for ungdom) – som alle jobber med og for ungdom og unge voksne hver dag. Meningen med denne prisen er å gjøre unge mer gira på å bli gode ledere, og inspirere ungdom til å skape den karrieren de selv ønsker.

Bakgrunnen for prosjektet er at media og maktpersoner ofte beskylder norsk ungdom for å være late. Helt Sjef-kampanjen skal knuse de fordommene, og vise frem arbeidsom og iniativrik ungdom.

Fra i dag, 23. august, kan alle nominere en man kjenner som fortjener å vinne denne prisen – Helt Sjef. De 30 beste nominasjonene går videre til en semifinale der hele Norge er med og stemmer frem 10 finalister. En fagjury bestående av blant andre Shazad Rana, tidligere arbeidsminister Hanne Bjurstrøm og artisten Kaveh velger til slutt en vinner som kåres i Oslo 14. november. Juryen ser etter en yrkesaktiv person under 30 år som er et inspirerende og initiativrikt lederemne. Folkets og fagjuryens stemmer utgjør 50% hver, men juryen har den avgjørende stemmen.

Vinneren av Helt Sjef får 10 000 kr, en egen karrierecoach og en fet tur til Stockholm! Så: kjenner du noen som er fantastisk flinke til å motivere kolleger, noen som har en bra blogg som inspirerer/hjelper andre eller rett og slett er en superhelt av en fotballtrener for lilleputtlaget – nominér! Det viktigste er at kandidaten du foreslår er en positiv, inspirerende sjel som viser en innsats og et initiativ utenom det vanlige.

 Nominér en du mener fortjener prisen HER

Lykke til!

Hello super faces! I’ve been asked to be the ambassador (again), this time for a youth prize called «Helt Sjef» («Totally Boss» in English, haha), a prize that’ll be presented here in Norway. The candidates must be an inspiring, positive person and a great leader… OK, I’ll save you the details. It’s a Norwegian campaign to praise enterprising youth that motivates and inspire other people at work/as a hobby/with their blogs/whatever, and to prove the powerful people in Norway wrong – young people are not lazy! It’ll be so much fun to be a part of this! 🙂 

5 kommentarer

  1. Burde nominere deg da 😀 <3

  2. Er du nominert/ kan du nomineres? 🙂

    Marie svarer: Åh! Jeg vet ikke / jeg vet ikke, haha 🙂 Så nydelig du er <3

  3. Jeg er en av blogg-ambassadørene og jeg spurte om vi også kan bli nominert og Cathrine svarte: Absolutt! 🙂

  4. WOW. FOR en premie – for en sak! Smarte folk som mekka sammen det der!! Nå må jeg tenke litt ,jeg!

  5. […] Det er på tide å bestemme hvem av dagens ungdom som fortjener “Helt sjef”-prisen jeg fortalte dere om for noen uker siden. Av 400 nominerte er det nå skrellet ned til de 20 beste kandidatene, og dere kan stemme på […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *