BE LOVELY

Deiligtirsdag! Deilig hjemmekontor, deilig løpetur, deilig dusj, deilig smoothie delt med deiligpappa, deilig ansiktskrem, deilig Wordfeud med deilig venninne. Og jeg har endelig knekt koden! Deiligdeilig! Helt siden jeg røyk ut på 3000 meteren har tankesettet mitt spint rundt løpetider, antall kilometer fordelt utover klokkeviseren, sekunder, meter, minutter, kilometer – det har kvalt motivasjonen min fullstendig. Jeg er for lat til å takle alt det her, jeg! Men så – idrettsoffiseren som skal hjelpe meg med å bestå neste opptak ba meg løpe minst én time i snakketempo, 2-4 ganger i uken. I dag gjorde jeg mitt første forsøk – og det gikk! Overraskende lett! Plutselig var det som om verden var en lekeplass jeg hadde én time å boltre meg på. Det tunge tankesettet som vanligvis henger over meg når jeg tvinger meg ut på de ukentlige løpeturene mine var der ikke lenger, føttene mine fikk vinger som hodet mitt har skapt. Glem tall, glem kilometer, glem de underbevisste tvangsmåla du har tredd over hodet ditt fordi du ser hvor flinke og målbevisste alle andre er. Noen ganger må man bare glemme hele presset, og møte seg selv der man er. Som jeg oppdaget i dag: Jeg er i én time med deilig løping i snakketempo, jeg. Så tar vi det derfra, og oppover. Åh, i dag var løping så fantastisk gøy – måtte det vare mot evigheten – og forbi! (Eller iallfall frem til neste FOS*)

*Forsvarets opptak og seleksjon

Lovleytuesday! Lovely home office, lovely run, lovely shower, lovely smoothie shared with lovely dad, lovely face mask, lovely Wordfeud with lovely friend. And I’ve finally cracked the code! Lovelylovely! Ever since I failed at the 3000 m test for the Armed Forces my head has spint around run times, how many kilometers I can get into my clock, seconds, meters, minutes, kilometers – it has killed my motivation completely. I’m to lazy for all this shit! But then the sports officer that’s gonna help me to make it the next time I’m applying for the Army School, told me to run at least 1 hour in slow speed, 2-4 times a week. Today I did my first try – and I made it! Surprisingly easy! Suddenly it was like the World was a playground that I had one hour to frolic myself around on. The heavy mindset of mine that I usually have hanging over me were all gone – my feet had wings that my mind had made. Forget numbers, forget kilometers, forget all the subconscious goals you’ve forced on yourself because you feel like ‘everyone else’ is doing so good out there, with fitness and all. Sometimes you just need to let the pressure go and meet yourself exactly where you are. Like I did today. I’m in ‘one hour with running slowmotion’, that’s where I’m gonna start. Today the running was fun – I hope it’ll last till infinity and beyond! (Or at least until the next 3000 m test…)

9 kommentarer

 1. Lise Lotte

  Du er flink! Stå på! Jeg sliter også med motivasjonen. Skal i førstegangstjeneste i januar, mulighet for at jeg kanskje søker sommerfos. Skal du søke til januar?

 2. En riktig innstilling betyr alt 🙂 Deilig med slike dager hvor alt går etter planen + litt til 😉

  Ha en super dag 😀

 3. - Gavin.

  Æ har så trua på dæ! Men æ kjenn mæ virkelig igjen; æ trena som en GAL før æ dro inn i militæret. 10 mnd med personlig trener og eget kostholdplan og hele sulamitten. Rekruttskola va det, naturligvis, mye trening og aktivitet, men sia æ dro derifra har æ ikke trent. Nåkka så sprøtt?! Æ likte jo å trene. Overskuddet, følelsen etter trening, fremgangen – ALT! Det va så fint. Men pga fraværet fra trening samt at æ har vært syk ei stund, så e det nesten at æ e redd (?!) for å trene igjen. Se kor æ har forfalt. Det æ engang kunne kan æ sikkert ikke lengre. Da bi nederlaget så stort. Æ vet såklart bedre, at det bare e å hive sæ ut i det og kjøre på – men.. æ tørr ikke. Æ flir nesten når æ skriv det fordi det e så ufattelig.. TEIT, men det GÅR liksom ikke. Æ kan ikke huske sist gang æ knøyt joggeskoan, tok på mæ treningsklærne og hadde ei fin økt. All respekt til de som finn tid og overskudd til å trene etter arbeid. Æ e som en stor geleklump!

  Når det e sagt, så syns æ du e flink! Du e en maskin og det her KOMMER du til å klar. Det e æ bombesikker på. Og det ska bi så fint å se dæ i grønt igjen! Det kribla til og med i MIN mage. Tenk det! <3

 4. - Gavin.

  Åh, ka det e med mæ og eviglange kommentara… Alltid SÅ masse på hjertet, haha!

 5. Deilig å høre!

 6. KULT! Skal begynne å løpe igjen snart jeg og.

 7. Herlig! 🙂

 8. Du er inspirerende!!!!!! Og i dag vil jeg tipse deg om en app som også er superinspirerende, den får tankene til å svirre. Jeg håper du vil ta deg noen minutter til å sjekke den ut, bare fordi den er så flott. InspireMe – Det er jo en del apper under det navnet, men denne er utvilket av Caley Baumgart, bare sånn at du kan kjenne den igjen.

  Jeg heier på deg!

  Marie svarer: Tusen takk for tips! Laster den ned as we speak! <3 Klemmer

 9. Deilig lesing 😉 Det er så gøy å se folk finne motivasjonen 🙂 Det er noe jeg unner alle og en hver!
  Håper du klarer FOS til sommeren, og lykke til med treningen og andre forberedelser 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *