MEMORIZED BY MAGNETICS


ph_priv, my instagram pictures on magnets from stickygram

Jeg elsker konseptet – å flytte deilige minner fra Instagram til kjøleskapet! Jeg er fantastisk gammeldags når det kommer til sånne ting, jeg foretrekker å ha bilder fysisk i hånden, eller limt i et album, fremfor tagget og spredd på Facebook. I samme gate som at jeg elsker å lese bøker, fra perm til perm, fremfor å scrolle opp og ned i mente på en iPad eller Kindle. Lenge leve dinosaurene, også!

For å få bildene dine på slike søte små, må du logge inn på STICKYGRAM.COM med instagram-kontoen din, plukke ut favorittbildene dine og sende bestillingen. Kvaliteten på bildene blir faktisk bra – og det tar seg så sexy ut på skapet! Produktene er sponset – men ordene kommer fra hjertet.

(Når det er sagt – en app som heter Printic prøver å levere noe lignende, bare at de reklamerer for at du får instagram-bildene dine hjem i polaroids – altså ikke magneter, men i papir. Det hørtes så fint ut, men det var det ikke. De ble sure da jeg sa jeg ikke ville skrive om dem på bloggen – men kvaliteten var jo ikke verdt en eneste krone! Bildene kommer på glossy fotopapir, du kunne antagelivis ha printet ut bedre greier fra din egen skriver i heimen, og bildene i seg selv var pixlete og dårlig. Så Printic anbefales IKKE…. Go Sticky!)

I absolutely love the concept – to move lovely memories from Instagram onto the fridge. I’m so old school when it comes to things like that – I prefer to have pictures physically in my hand or glued into an album, rather than having them tagged and spread on Facebook. Just like I prefer to read books from cover to cover, rather than to scroll up and down on an iPad or a Kindle.

Log into STICKYGRAM.COM with your Instagram account to get your instaphotos on tiny magnets! I love them! (Sponsored by Stickygram – but honest opinions)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *