PRINCESS OF CHINA


1. By the river in Yangshou, China


2. Up on the Moon Hill


3. Local selling flower power. China was waaay ahead of us on that fashion trend haha


4. Riding the bike in Yangshuo


5. Local farmer in Yangshuo. He was so amazing with his birds, he had trained them to jump on his command! If any other of us tried, they refused. His voice and his hand were the only thing they were responding to.


6. A farmer and his bird


7. Inside the farmer’s house, where they were saying their prayers and drinking the shot of eternal Youth….


8. This is the shot the old, old farmer was drinking every day. It’s a mixture of snake, bee, scorpion, spider and centapeed. I tasted it – it tasted like alcohol… Without alcohol. Funny thing! Keeps us forever young!


9. Spinning Cotton


10. Birdie


11. A river in Yangshuo again


12. Isn’t it beautiful?


13. Caroline in action.


14. Backpackers in a row <3


15. Aussies in the field


16. Tangerines


17. View from the Moon Hill


18. Me and the view from the Moon Hill


19. Dave and the Moon Hill!


20. Cotton plants


21. Moon Hill, baby

A few more pictures from when I went to Yangshuo, China, last December. More from my travel through that amazing country HERE.

.

2 kommentarer

 1. Hei Marie! Sitter her og leser blogginnlegg fra reisen din i Kina. Jeg og min samboer har bestemt oss for å legge årets sommerferie dit (vi reiser i slutten av august), og vi driver nå med planlegging av hva vi skal se og gjøre, men det er så vanskelig å plukke ut! Så husket jeg plutselig at du var i Kina for noen år tilbake, og tenkte jeg ville sende deg noen spørsmål 🙂
  1. Hva MÅ vi gjøre når vi er i Kina?
  2. Hva var et vanlig dagsbudsjett for deg?
  3. Er det enkelt å komme seg fra sted til sted?
  4. Måtte du bestille alle overnattinger på forhånd?

  Veldig glad i bloggen din, har fulgt deg i mange år! Enjoy Aruba!

  Nina

  1. supermarie

   Ååh, så spennende! Jeg elsket Kina <3 Jeg reiste med G Adventures så alle sovesteder og innenlandsreiser var inkludert i den pakken jeg kjøpte. Ting jeg likte veldig godt å gjøre var å gå den kinesiske mur, og besøke den forbudte byen i Beijing, sykle mellom fjellene og se på Moon Hill (tror jeg den het?) utenfor Yangshou, og terracotta-krigerne utenfor Beijing. Og så må man nesten se Shanghai og besøke et av tårnene for å få utsikten. Det var det jeg kom på i farta av mine favoritter! Lykke til med planleggingen og GOD TUR! Tusen takk for gode ord <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *