L.B.D.P.L.C


photos from my instagram: @supermarie – follow me!

Hallo, strangers! Jeg bruker dagene på å bli kjent med min nye hverdag, og glemmer egentlig helt å fortelle dere om den. Jeg har som dere vet fått jobb i TV-produksjon i Oslo, og lever livets glade dager som pendler. Enn så lenge! Neste uke flytter jeg til Oslo på grunn av Øya festivalen, og etter det blir jeg couchsurfer i hovedstaden på heltid – resten av året. Nesten, iallfall. Jeg har engler på jord av noen venner som stiller opp med sofaer og det som bedre er, jeg er så heldig! Drømmen om egen leilighet ulmer enda like under overflaten, men tidspunktet er helt feil. Når jeg (forhåpentligvis) blir befalskoleelev tidlig neste år er det bare galskap å skulle invistere i noe nå. Så jeg får bare pent ligge på de tusen sofaer og drømme en stund til! (Hvem er det jeg prøver å lure…. Jeg ha’kke råd – der sa jeg det!)

Jobben min er utrolig spennende. TV-bransjen er helt ny for meg, så det er mye å sette seg inn i og forventningene til meg selv er til å bli gal av…. Jeg krever alltid at jeg kan ALT fra dag én, det er jo fantastisk urealistisk! Så anhvert minutt må jeg minne meg selv på at dette går seg til, jeg trenger bare litt tid til å komme inn i alt sammen. Jeg har allerede lært en hel haug, både om bransjen og det vi lager TV om. Oppgavene ligger som perler på en snor, jeg skriver manus, styrer med grafisk design, scenografi, brainstormer og står på. Det er så gøy! Gleder meg til å kunne fortelle dere mer!

I kveld skal jeg gjennomføre day zero-mål nummer 75, og løpe ut til tanten min for middag, vin og overnatting. I morgen drar jeg til Tønsberg som 80-talls glamrocker, antrekksmessig svever jeg hårfint mellom direkte bad taste og 80-talls. De så jo faen ikke ut….. Men det blir gøy, stjerner i øya! Håper dere nyter de siste fridagene deres, og at dere har hatt en deilig sommerferie. Nå har jeg ventet på dere helt siden juni, så nå syns jeg det er på tide at jeg snart hører fra dere igjen. Jeg savner dere!

Hello strangers! I’m getting to know my new everyday, and I simply forget all about telling you guys about it. I’m in my new job now, within TV production based in Oslo. I’m living in Fredrikstad, so it’s a long way to work but next week I’ll move to Oslo because of Øya festivalen, and after that I’ll live with my friends. They offer me couches and lots of love, I’m so lucky! I’m stilling dreaming about my own place, but since I’m going to the Army School next years – the time is just not right yet… Oh fuck, who am I kidding – I can’t afford it, there – I said it. 

My job is so exciting. The TV industry is bright new to me, so it’s a lot to learn and the expectations to myself is ridiculously high. I always expect that I know everything and ah, I don’t. So every minute I’ve to tell my self to comb down, that I need time to learn and get to know the stuff I’m working with. I’ve already learned a lot, about the industry and about the thing we’re making TV about. My tasks are like pearls on a row – I write manuscript, watching over the graphic design, scenography, brainstorm and so on. It’s so much fun! Can’t wait to tell you more about it. 

Tonight I’ll reach my day zero goal number 75, go for a run to my aunt and spend the night with dinner and wine. Tomorrow I’m going to Tønsberg for a glam rock party, my outfit is somewhere in between bad taste and the 80’s. God, they dressed ugly…. But it’s gonna be fun! I hope you enjoy the last days of your holiday, and that your summer has been great. I miss you now, so please start writing to me again! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *