VIDEO: MALTA

Sommerdagene utsletter sakte men sikkert evnen min til å blogge. Den har blitt erstattet med evnen til å nyte late dager med venner, familie og mitt eget tankespinn heller. Jeg har mistet den der «åh crap, jeg ha’kke blogga i dag»-følelsen som pleier å treffe puten min sammen med det tørre, blonde håret om kvelden, og jeg tenker at dere heller ikke forventer noe fordi dere er ute på livet selv. Men! Nå er det snart AUGUST, allerede, og jeg kjenner meg klar til å komme inn i rutiner igjen. Jobbe, blogge, trene målrettet opp mot neste befalskoleopptak. Og reise litt. SÅ MYE FINT!

Men først en fem minutters oppsummering av Malta:

The summer has slowly deleted my ability to blog. It has been replaced with the ability to enjoy long summer nights with friends, family and my own thoughts and dreams. I’ve lost that «oh crap, I haven’t blogged today»-feeling that usually lays around my shoulder together with my dry, blonde hair, and I’m thinking that you don’t expect anything from me either – ’cause you’re out there living yourself. But! It’s almost August already, and I’m ready to get back to my routins again. Work, blog, and get ready for the next military audition for the Army School. And travel. This Autumn my dad’s going to rehab again, and my mom and I are taking the opportunity to go to Italy! Finally!

But first: a five minutes resume of Malta: 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *