FEET ON GROUNDph_priv, St. Julians, Malta

Honey, I’m home! Det beste og verste med å reise, er alltid å komme hjem igjen…. Malta fortjener mer enn ni skarve dager, jeg føler meg liksom ikke ferdig, men er det Rihanna – så er det Rihanna. Skal noen av dere se henne mens hun er her, eller? Jeg skal i morgen! Gleder meg!

Siste dag i Malta er det ikke stort å si om. Jeg ble rett og slett liggende på en krakk i skyggen og lese ferdig Indias datter (NY-DE-LIG, les den), solbrent og skjør fra dagen i forveien. Det ble med andre ord aldri noen tur til fiskelandsbyen Marsaxlokk på meg, men magiske Malta er ikke mer enn 3 timer og 20 minutter unna, så jeg tar det ikke så tungt. Neste gang drar jeg, for denne lille perlen i Middelhavet fortjener en ‘neste gang’.

I går etter solnedgang satt jeg punktum på en fantastisk fin reise ved å gå ut og spise en finere middag på favorittresturanten i Balluta Bay. Jeg skal gi dere alt dere trenger for å oppnå den samme matorgasmen i et eget innlegg, for det mener jeg….. Jeg har aldri i hele mitt liv virkelig SMAKT en mat så intenst som jeg gjorde på Wigi’s Kitchen, første gang jeg spiste der. Det var som om et helt eget landskap utspilte seg i den vesle munnen min, med sildrende småbekker av rødvin, som blandet seg med et kjøtt som smeltet mot tungen og….. Grønnsakene! De opptrådte som en fullblomstret SKOG der inne, i ett med alt! Det var så deilig, smaksopplevelsen vil aldri bli rettferdiggjort med ord så jeg skal slutte å prøve. Åh, kjære. Dere skal (som vanlig) få mange flere bilder og historier fra Malta senere, når jeg har lastet inn alle bilder og summet tankene og inntrykkene litt! OG en liten guide. Og film. Malta servert på et sølvfat blogg.

NÅ gleder jeg meg til å skrape enda et land av gullkartet mitt – og klapper i hendene over at det ikke er mer enn et par (ca åtte) uker til mitt neste eventyr! HJEMKOMSTKLEM!

Honey, I’m home! The best and the worst thing about traveling is always to come home again…. Malta deserves more than nine days, I don’t feel like I’m done yet – but Rihanna’s in town. The one and only. Are any of you guys gonna see here while she’s in Norway? I’m seeing her in Oslo tomorrow – so excited!

Last day in Malta is really nothing to write about. I was just laying on a bench in Spinola Bay, reading Secret daughter (beautiful book – about India, cultures and family love – read it!), sunburned and fragile from the day before. I never made it to the fishing village Marsaxlokk, as you can see, but magical Malta isn’t more than 3 hours and 20 minutes away – so I’m not sad. I’ll go there next time! ‘Cause a pearl like Malta do deserve a ‘next time’. 

Yesterday, after the sunset, I sat the sentence for a lovley journey by going out for dinner at my favourite resturant in Balluta Bay. I’ll give you all the details you need to experience the same food orgasm later – ’cause that I’ve to tell you…. I’ve never ever in my whole life really TASTED the food as intense as I did at Wigi’s Kitchen. It was like a whole landscape were taking place inside my small mouth! A trickling stream of red wine, blending in with a taste of meat that melted on my tounge and… The vegetables! They were making a full blossomed forrest! It was so amazing, the taste experience can’t even be justified by words so I’ll stop trying. Oh, dear. 

Now I can finally scratch off another country from my colden scratch map! And in two months I can do it again – ’cause then I’ll be traveling to another new corner of the world…. Ah, this life. I love this life. HUG ME!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *