MALTA


ph_priv, St. Julians, Malta

Hey! Det er som dere sier. Jeg ER i Malta, i Middelhavet, en av verdens minste stater. Sør for Italia, og nord for Afrika. Og været her…. Jeg kunne gått rundt kliss naken og bare vært fornøyd, det er så deilig og varmt! Jeg kom hit i går kveld, og har ikke rukket så mye mer enn å smake på lokal vin, lokal øl og gått en liten orientation walk, med et lite salt bad fra de små, skarpe klippene litt ovenfor det verste turisthølet. Når jeg kommer til steder som dette blir jeg minnet på hvorfor det er lurt å dra utenom sesongen…. Så mange skandinavere, turister, MENNESKER generelt (hvor ER de innfødte?), fulle flyplasser, svette køer – de KLAPPET på flyet da vi landet i Valhetta….. Enough said. Generelt sett er Malta mer turistisert, og mer partyplace enn jeg så for meg at det skulle være, men jeg skal prøve å sno meg utenom. Drikke seg dritings og møte andre fulle skandinavere kan du jo gjøre hjemme, mener jeg.

Planene utover i uken er å besøke alle de tre største øyene som Malta består av, snorkle kanskje, finne en lokal landsby med lokale mennesker, nyte livet. Dere vet, det vanlige. Kom gjerne med tips hvis dere har vært her før! Nå skal jeg ut og busse meg rundt på øya, greit å få litt oversikt den første dagen. Hejhej!

Hey! You’re right. I’m in Malta! In the mediterranian Ocean, one of the world’s smallest states. South of Italy, North of Africa. And the weather’s like… I could’ve run around naked – it’s so hot! I arrived yesterday, so I haven’t done anything but tasted local beer and wine, and had a small orientation walk this morning. I also took a bath in the salt sea a little bit further up than the workst tourist spot. When I come to places like this I realize why it’s better to avoid the travel season… So mange scandinavians, tourists, PEOPLE in general. They even applauded when the captian landed the plane in Valhetta… Enough said. Generally Malta is more of a tourist place and party place than I pictured it to be, but I’ll just try to avoid it. To get drunk and meet other drunk scandinavians is something you can do at home. My plans for the week is to visit all of the three biggest islands of Malta, snorkle maybe, find a local village with local people, enjoy life. The usual stuff. If you’ve been here before – feel free to give me some ideas about where to go and what to do! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *