YOUR DESTINATIONS


Bo Kaap, Cape Town, South Africa


Table Mountain, Cape Town, South Africa


The Pitch Lake, Trinidad


Jaipur, India


Ranakpur, Henna painting for the Divali Festial, India


The Great Wall of China, outside of Beijing

Sitter og blar gjennom albumene mine fra den utrolige reisen, som så mange ganger før. Det er som å helle bensin på et følelsesmessig bål – jeg blir så emo! Smiler og ler, kjenner skrekkblandet fryd over at jeg faktisk GJORDE den galskapen, så blir det mørkt igjen og jeg får lyst til å gråte litt, savner og lengter etter opplevelsene, den overveldende følelsen av frihet, selvstendighet, inspirasjonen som fulgte med. WOW. Må. Ut. Igjen. Avreise: 14 dager, destinasjon: Aner ikke. Jeg vet bare at jeg skal ut, og at jeg gleder meg!

Spørsmål: Hvis jeg plutselig skulle ha reist ut på et flere månederlangt backpackereventyr igjen, hvilke steder ville DERE at jeg skulle ha reist? Hvilket sted her i verden kunne dere tenke dere å lese om på bloggen min, svøpt i mine ord? Jeg er bare nysgjerrig, det hadde vært så gøy om dere hadde styrt hele meg i denne dansen, og vist meg vei rundt omkring i verden! Navigere etter leserne – HVOR kult? Spytt ut – jeg trenger destinasjonene deres.

I’m browsing my albums from my amazing journey as so many times before. It’s like pouring gasoline on an emotional fire – I get so emo! I’m smiling, laughing, feeling fearful joy about the fact that I actually DID it – that travel of mine, around the whole World, all alone. And then it suddenly gets dark again, I wanna cry, I’m missing and longing for the adventure, the experiences, the overwhelming feeling of freedom, independent and the inspiration that followed. WOW. Have. To. Get. Out. Again. Departure: 14 days, destination: I dunno. The only thing I know is that I’m going – and I can’t wait!

Question: If I was planning on another big travel for several months, wich places would you like me to go? Wich places in the World would you like to read my words about? I’m just curious, it would be so much fun if you were leading me in this Dance and showed me around the world! Navigating after my beloved readers – how cool?! Tell me – I need your destinations.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *