VARNAFESTIVALEN

Annonse

Hey festivalapor! Jeg har den æren å spre det glade budskap om VARNAFESTIVALEN! Det er en festival som tar sine første åndedrag i Moss i år, og blir arrangert for aller første gang 12. – 13. juli, på Tivoli Amfi og Tivolikjellern, og i Nesparken på lørdagen etterfulgt av klubbkonserter på Tivoli Amfi og i kjellern på kvelden igjen. Artister du kan vente å se er Mikhael Paskalev, Casa Murilo, Phil T. Rich, Truls og Death By Unga Bunga m.fl.

I samarbeid med Varna får jeg lov å dele ut TO billetter og en totebag til en heldig vinner som finnes der ute blant dere fine!

Alt dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar om hvorfor DU skal vinne, og hvem du ønsker å dele opplevelsen med. Del gjerne innlegget på Facebook også, det gir stjerne i boka! Lykke til! (NB: Det er 18 års aldersgrense på fredagen, mens på lørdagen kommer alle inn!)

Vinneren vil bli trukket ut søndag 7. juli. Jeg skal dit selv – håper vi sees!

Ps. Om dere ønsker å sikre dere billetter ved å kjøpe, koster det 200,- for fredagen (100,- om du har kulturkortet KODE) og 300,- for lørdagen (2oo,- med KODE-kortet) Dere finner all informasjon dere trenger på varnafestivalen.no.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *