A HUMAN MADE NATURE PEARL

God morgen, superfjes! Og takk IGJEN for kommentarene dere legger fra dere for tiden – sommeren pleier egentlig å være stille på bloggfronten, men dere er jo fortsatt her hos meg og det gjør meg så glad! Takk, takk! SÅ til saken, og noe HELT annet enn frustrasjon over bloggenerasjonen…. Ble liksom aldri helt ferdig med fortellingene mine fra da jeg viste frem Norge til journalisten fra England, så her kommer fortsettelsen fra dette innlegget:

Etter å ha fått full kroppsmassasje og slappet av i det deilige spaet midt i vakreste Geiranger, pakket vi sammen tingene våre og kjørte med taxi ned til havna. Taxisjåføren hadde så mye å fortelle om Geiranger, menneskene der og turismen – det er AKKURAT sånn jeg trodde vi nordmenn IKKE var! Da jeg reiste jorda rundt møtte jeg så mange mennesker som pratet i vei om historien til stedet jeg befant meg på, om seg selv, om alt mellom himmel og jord – og jeg følte at det var en typisk utenlandsk ting å gjøre. Noe jeg savnet, noe jeg aldri før har opplevd i Norge. Og så kommer jeg hjem. Og så viser det seg at vi OGSÅ er sånn! Snakker i vei, smiler og gled. Det gjør meg så glad. Nordmenn, vi er ikke så verst vi heller! Uansett: Taxi ned til havna. En liten ferge tok oss over elven til Linge, hvor Knut fra Juvet landskapshotell kom og plukket oss opp. Jeg følte meg mer som gjesten hans, enn som en hvilken som helst hotellgjest. Servicen der er den samme man får hos familie og venner – jeg følte meg så hjemme! Og hjertelig velkommen!


ph_priv, Juvet Landscape hotel, Norway

Se så fint! Det siste bildet er utsikten min fra senga, vanskelig å fange med kameraet – men jeg lå altså og stirret RETT ut i naturen…. Hele kvelden, hele natten, hele morgenen. Jeg skal ikke legge ut om hvor eventyrlig Juvet var igjen, for det gjorde jeg så det holdt her, men jeg MÅ bare nevne det: U-BE-SKRIVELIG. Kunne virkelig ønske vi hadde mer tid der. Men – det hadde vi altså ikke, og dagen etter gikk ferden videre. Siste etappe fra Norgesturnéen min får dere plutselig! Wait for it!

Just giving you the last stories from my travel around in Norway, together with a journalist from the UK. You can see all of my stories here. After getting a full body massage in the spa in beautiful Geiranger, we took a taxi down to the dock and then a ferry over to Linge. There Knut, the owner of Juvet Landscape Hotel, picked us up and drove us to the masterpiece. I felt so in live…. The architecture is just amazing – you’re laying RIGHT in the middle of the nature, the only thing that keeps you apart from it is a wall of glass. Such an amazing experience! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *