ALOHA


ph_priv

Jeg sitter og gror fast i sofaen på en fredagskveld, mens mamma er ute og rangler. Noe har skjedd…. Men i morgen er det min tur! Etter barty og leoparty for mine to siste bursdagsfeiringer, måtte det jo bli tema: verden denne gang. Det var umulig å finne et ordspill, annet enn «23 år og verdensfester». Haha! Hva gir du meg, ikke prisen for oppfinnsomhet, iallfall…. Så, i morgen må alle gjestene mine kle seg etter de landene jeg besøkte på verdensreisen min. Det blir gøy! Jeg skal kle meg i det på bildet. Vet ikke med dere, men alt fitnessgnålet har fått meg til å GLEDE meg til å vise vælk! Litt som å gi fingeren, bare at det er vælk. Vælk er bra.

I dag fikk jeg innkallelse til militærøvelse, forresten. Hjertet mitt hoppet bukk med ribbeina, jeg ble så gira! Det er riktignok ikke før til høsten, men åh så deilig det skal bli å bære uniform igjen. Jeg s a v n e r den! Si meg – er det mange av dere som skal inn i førstegangstjeneste eller på FOS i nær fremtid? Dere må fortelle meg, nå som jeg ikke har mitt eget militærliv klør jeg etter å få høre om andres!

Ha en deilig helg, supers! I morgen blir det hulababe!

I’m stuck in my sofa while mom’s out having a blast. Something has happened…. But tomorrow it’s my turn! After a moustache party two years ago, and last year’s leoparty for my B-day, this year HAD to be a party with the world as a theme. All of my guests have to dress up like one of the countries I visited during my travel. It’s gonna be so much fun! I’m gonna be a hula hula babe. I dunno about you guys, but all this nag about fitness and fitspiration makes me WANT to show my body. A little like giving my middle finger to it all. Ah, today I got a request to a military exercise, by the way. My heart started to jump over my ribs, I’m so excited! It’s not until fall, but it’s gonna be great wearing my uniform again. I’m m i s s i n g it! Tell me – how many of you guys are going to service in the future? Now that don’t have my own army life to brag about, I’m dying to hear about yours! 

Have a great weekend, supers! Tomorrow it’s hula hula!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *