RETURN TO BASE

Gårsdagens outfit! Og med det sier jeg adjø.

Takk for meg, TBEX, Toronto og Canada!  Det har vært en helt fantastisk helg, jeg har lært så mye og møtt så mange fine! Det er synd å måtte forlate Toronto så raskt, jeg trenger definitivt mer tid her. Det får bli senere, nå skal jeg hjem for å reise Norge rundt i rollen som Expedias Norgesambassadør, sammen med en britisk journastlist! Jeg gleder meg! Det blir så spennende å vise frem Norgevårt, og å se det gjennom utenlandske øyne. Ruten vår er fantastisk bra, jeg gleder meg sånn til å dele den med dere! Snakkes hjemmefra!

And with yesterday’s outfit on Expedia’s party I’m saying goodbye! It has been an amazing weekend, I’ve learned a lot and met so many good people. It’s a shame leaving Toronto so early, I need more time here…. Later! Now I’m heading home to travel Norway as the Norwegian ambassador for Expedia, together with a journalist from the UK, so I’ll just shut up and keep smiling. I’m so excited! I’m really looking forward to show her our beautiful country, and to see Norway through foreign eyes. We have a solid route aswell, can’t wait to share it with you guys! See you at home! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *