LOVIN’ TBEX

1300 reisehjerter som slår i ett og samme rom. Tenk så mange historier, utenlandske forelskelser, minner og inntrykk som skjuler seg bak alle de leppene jeg har passert i sjenert stillhet i dag. Jeg føler meg som et barn som har fått fri tilgang på Julenissens pakkeverksted, jeg vet liksom ikke hvor jeg skal begynne!

Jeg har det så fint på TBEX, og drømmer sånn om å ta med meg hele atmosfæren hjem. Vi TRENGER dette bloggmiljøet, Norge! Dere skulle bare visst hvor inspirerende det er, hvor mye man sitter igjen med, hvor mye man lærer og hvor deilig det føles å bli sett på som en profesjonell skribent av markedsføringsindustrien, fremfor den klovnehatten en blogger får over sjøen. I dag har jeg vært på tre foredrag, lært om hvordan reiseindustrien tenker når de strekker seg ut til bloggere, lært hvordan man skal skrive for å trigge en leser til å bli værende, lært en hel del. I tillegg til å møte bereiste mennesker fra hele verden, jeg hadde lunsj med Kina, Canada, Jamaica og Amerika i dag. Og i kveld skal jeg på fest med resten av verden. Åh, dere skulle VÆRT her sammen med meg, lesere og medbloggere!

Nå skal jeg inn igjen i hallen hvor bloggjegerne sitter som perler på en snor, og kaste meg over G Adventures, tenkte jeg. De jeg reiste med gjennom India og Kina. Om jeg ikke får en handshake, så får jeg iallfall takket dem for at de la de to fantastiske landene for mine føtter på den måten de gjorde. Snakkes i morgen! GOD HELG!

1300 Travel hearts are beating in the same room. Imagine how many stories, foreign infatuations, memories and impressions that hides behind all those lips I have passed in shy silence today. I feel like a child who has been given free access to Santa’s gift workshop – I have no clue where to begin!

I’m having a great time at TBEX and I’m dreaming to take with me the whole atmosphere back home. We NEED this blog community, Norway! If you only knew how inspiring it is, how much you are left with afterwards, how much you learn and how wonderful it feels to be seen as a professional writer, rather than the clown hat a blogger gets back home over the sea. Today I have been on three lectures, learned about how the travel industry is thinking when they’re reaching out to bloggers, learned how to write to trigger a reader to stick around on my blog, I’ve learned a lot. In addition to meet well-traveled people from all over the world, I had lunch with China, Canada, Jamaica and America today. And tonight I’m going to a party with the rest of the world. Oh, I so wish you had been here with me, my dear readers and co-bloggers!

Now I’m going back into the hall where all the blog huners are sitting, to throw myself over G Adventures. The Agency I traveled with through India and China. I wanna thank them for making my China and India dream come true – in the very best way. See you tomorrow! Have a great weekend!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *