LOVIN’ TBEX

1300 reisehjerter som slår i ett og samme rom. Tenk så mange historier, utenlandske forelskelser, minner og inntrykk som skjuler seg bak alle de leppene jeg har passert i sjenert stillhet i dag. Jeg føler meg som et barn som har fått fri tilgang på Julenissens pakkeverksted, jeg vet liksom ikke hvor jeg skal begynne!

Jeg har det så fint på TBEX, og drømmer sånn om å ta med meg hele atmosfæren hjem. Vi TRENGER dette bloggmiljøet, Norge! Dere skulle bare visst hvor inspirerende det er, hvor mye man sitter igjen med, hvor mye man lærer og hvor deilig det føles å bli sett på som en profesjonell skribent av markedsføringsindustrien, fremfor den klovnehatten en blogger får over sjøen. I dag har jeg vært på tre foredrag, lært om hvordan reiseindustrien tenker når de strekker seg ut til bloggere, lært hvordan man skal skrive for å trigge en leser til å bli værende, lært en hel del. I tillegg til å møte bereiste mennesker fra hele verden, jeg hadde lunsj med Kina, Canada, Jamaica og Amerika i dag. Og i kveld skal jeg på fest med resten av verden. Åh, dere skulle VÆRT her sammen med meg, lesere og medbloggere!

Nå skal jeg inn igjen i hallen hvor bloggjegerne sitter som perler på en snor, og kaste meg over G Adventures, tenkte jeg. De jeg reiste med gjennom India og Kina. Om jeg ikke får en handshake, så får jeg iallfall takket dem for at de la de to fantastiske landene for mine føtter på den måten de gjorde. Snakkes i morgen! GOD HELG!

1300 Travel hearts are beating in the same room. Imagine how many stories, foreign infatuations, memories and impressions that hides behind all those lips I have passed in shy silence today. I feel like a child who has been given free access to Santa’s gift workshop – I have no clue where to begin!

I’m having a great time at TBEX and I’m dreaming to take with me the whole atmosphere back home. We NEED this blog community, Norway! If you only knew how inspiring it is, how much you are left with afterwards, how much you learn and how wonderful it feels to be seen as a professional writer, rather than the clown hat a blogger gets back home over the sea. Today I have been on three lectures, learned about how the travel industry is thinking when they’re reaching out to bloggers, learned how to write to trigger a reader to stick around on my blog, I’ve learned a lot. In addition to meet well-traveled people from all over the world, I had lunch with China, Canada, Jamaica and America today. And tonight I’m going to a party with the rest of the world. Oh, I so wish you had been here with me, my dear readers and co-bloggers!

Now I’m going back into the hall where all the blog huners are sitting, to throw myself over G Adventures. The Agency I traveled with through India and China. I wanna thank them for making my China and India dream come true – in the very best way. See you tomorrow! Have a great weekend!

6 kommentarer

  1. Åh, så utrolig spennede! Kos deg masse 🙂

  2. Bloggparadis <3

    Marie svare: DU skulle IALLFALL ha vært her! <3

  3. Deilig med så mange likesinnede mennesker! Du blir jo sikkert bare «litt» ekstra inspirert av slikt 🙂

  4. Hei Marie 🙂 Jeg har lest bloggen din i over et år og syns du er helt urimelig god til å skrive. Jeg har selv dratt jorden rundt og blitt så forelsket at jeg valgte å flytte bort fra fine Norge bare for å kjenne enda mer på nydelige kulturer. Nå drar jeg straks videre for å utforske Sør Afrika og har begynt å tenke på dette med reiseblogg. Under jorden rundt reisen blogget jeg mye, men nå ønsker jeg å ta det litt videre slik som for eksempel theplanetd.com. Kunne du skrevet noe om det du lærte på TBEX? Hvordan strekker reiseindustrien seg ut til bloggere? Hva gjør du for å holde på lesere? Jeg hadde elsket et innlegg rettet mot reiseblogger 🙂

    Marie svarer: Hei! Så gøy! Tusen takk for at du leser bloggen min, ooog for at du liker det jeg gjør! ÅÅh, jeg skjønner godt at du valgte å dra – jeg lengter ut igjen så fort jeg kommer hjem… Verden er for fin! God idé, jeg kan godt lage et slikt innlegg! Har lært en hel haug, iallfall, og det skulle jo bare mangle å dele det med dere. Stay tuned! Og herregud – SØR AFRIKA! Jeg er så sjalu!

  5. Herregud, dette høres helt fantastisk ut! Og du fortjener å ha fått mulighet til å være med på dette. Og så er jeg veldig misunnerlig.. Hehe!

  6. Åh. Så hææærlig – jeg vil også!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *