OFF WE GO


ph_priv – instagram @supermarie

For første gang i hele mitt liv har jeg pakket ned kjoler og høye hæler for reise. Jeg fikk med meg at det skulle være en rød løper i Toronto, men det var ikke før etter jeg hadde pakket ned at jeg faktisk leste hva jeg skulle på – det er jo en fest hvor man kler seg som sin favorittkjendis! Jeg bare…..

Nei. Så jeg kjører kjole og høye hæler, tenker at jeg er Beyonce og tar med Justin Bieber-maska mi, i tilfelle. Jeg liker ikke Justin, men alternativet var Obama-maske og i og med at jeg skal til Canada, hvor de på død og liv ikke vil kalle seg amerikanere, tenkte jeg at Justin i det minste var akseptert. Justin er jo litt jentete av seg, så kjole må da være godkjent?

I dag har jeg jobbet min siste vakt på bakeriet for en stund, før trening og så dyrlegen. Det var dér hodet mitt var i hele dag, hos katten min som har vært så syk. Dyrlegen trodde kanskje det var lungebetennelse, hun var blek og hadde feber, så han ga henne smertestillende og pencilin og sa vi skulle se an de neste dagene. Hun har allerede begynt å spise igjen, og er ute og koser seg i natten as we write, så jeg tror hun klarer seg, jeg! Deilig å slippe å tenke på DET mens jeg prøver å holde (Justin)maska i Toronto.

Har mailet én av vinnerne av mirakelsokkene jeg deler ut, PERNILLE, men har ikke fått svar og har heller ikke rukket å trekke vinner nummer to, så dere må dessverre vente til reisen min er slutt! Konkurransen er med andre ord fremdeles åpen, og hvis Pernille ikke svarer i løpet av reisen min trekker jeg to helt nye vinnere. Det gjelder å sjekke MAIL, folkens. Inkludert søppelpost.

Nå må jeg sove, i morgen bærer det til Oslo for å finpusse ruten jeg og den britiske journalisten skal på i Norge hos Expedia. Jeg gleder meg! Og vi snakkes!

For the first time in my entire life I’ve been packing dresses and high heels for my travel. I read that there will be a red carpet in Toronto, but it was not until after I had finish packing that I actually read what I’m invited to – it’s a party where you dress like your favorite celebrity! I was like …..

No. So a nice dress with high heels will do, I’ll think that I’m Beyonce and bring my Justin Bieber mask with me, Just-in case (hehe wordplay). I do not like Justin, at all, but my alternative was an Obama mask and given that I’m going to Canada, where they NEVER would call themselves Americans, I thought that Justin was accepted, at least. Justin is a bit girly too, so a dress must be in order?!

Today I worked my last duty at the bakery for a while, before I went training and then to the vet. That was where my head was all day, with my cat who has been so sick lately. She just stopped eating and went really slow! The vet thought maybe it was pneumonia, she was pale and had a fever, so he gave her painkillers and penicillin and said we should wait and see for the next few days. She has already started to eat again and she’s out enjoying the night as we write, so I think she is gonna be just fine. It’s nice to not have to think about it while I try to keep my (Justin) mask on in Toronto.

Now I have to sleep, I’m going to Oslo and Expedia. tomorrow to discuss the route the British journalist and I am going for in Norway. I can not wait! See you later!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *