SUMR


ph_priv

Stol på meg. Vannet var akkurat like deilig som det ser ut som…….. Åh, tenk at det endelig har blitt sommer i Norge! Jeg har hatt det så fint i dag, dere. Jeg gjorde helt rett i å reise jorden rundt da jeg gjorde, spolte fast forward fra norsk høst og frem til norsk sommer igjen. Helt perfekt. Måtte varmen vare til evig tid! Vi Dere fortjener en god sommer nå! (Jeg har en tendens til å «glemme» at jeg selv har hatt 7 måneder med 30+, mens dere satt fast her oppe i snøen og kulda like lenge…. Jeg får ikke klage!)

I går var jeg spontant på the Great Gatsby med Josefsson frisørsalong i Drammen (??????). Men filmen var bra, da! Litt lang, kanskje, men ellers veldig bra. Og alle som kom hadde pyntet seg som på 1920-tallet, de var så innmari fine!

Nå er jeg på vei til sengen, i morgen starter én av to superkule uker. Det er Canada, det er Norgesturné med vår britiske journalist, og…. Jeg har fått nyss i at jeg skal være skoleoppgave på en ungdomsskole i Fredrikstad til uken. HVOR kult? Takk for deltakelsen på mirakelsokkene, forresten, jeg skal gjøre mitt beste for å rekke å kåre vinnere før jeg reiser til Toronto på torsdag! God natt!

Gi meg noe fint å drømme om i natt; hvordan har deres sommerhelg vært?

Trust me. The water is just as lovely as it looks like…. Oh, the summer has finally arrived Norway! I’ve had the best day today. It was so perfect to travel the world when I did – I just skipped the whole winter, left when it was Autumn and returned to Summer again. Let the heat remain forever! We You deserve a good old summer now! (I tend to forget that I’ve been in 30 degrees for 7 months while you’ve been stuck with the cold and the snow up here for just as long…. I have no right to complain, haha)

Yesterday I spontaneously went to see the Great Gatsby in the Cinema in Drammen. It was a good movie, maybe a little too long, but good! And everyone had dressed like the 1920’s – they looked so cool!

Now I’ve to go to bed. This week will be a crazy, but cool one. I’m leaving for Canada on Thursday, and after that the Journalist from the UK is arriving for me to show her our Norway. AND I’ve heard that I’m a task in a local High School this weeks, how cool is that? Thank you for attending to my Miracle socks competition, by the way. I’ll try to pick two winners before I go to Toronto on Thursday. Night!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *