ARRIVALS INTERNATIONAL


ph_priv, Gardermoen Airport OSL, Norway

I dag har jeg vært på Gardermoen og viftet med det norske flagg! Jeg spolerte jo min egen ankomst, så det var gøy å delta på noen andres. Akkurat hvem det var som kom hjem vet jeg ikke, men jeg trooor de satt pris på oppmøtet mitt! Neida, reisedepresjonen min har ikke gått så langt at jeg tropper opp på flyplassen for å heie hjem fremmede nordmenn. (Enda). Det var søskenbarnet mitt og kjæresten som kom hjem, de har studert i USA i ett år! Så nå er omsider hele familien atter samlet i hjemlandet igjen. Iallfall for et par dager, jeg reiser jo igjen allerede på torsdag….

I stedet for å blogge burde jeg egentlig skrive ut billetter til dét, og pakke. Ganger to. Jeg må pakke én koffert for Canada, og én som jeg må sette igjen i Oslo, for jeg rekker ikke hjemom engang før jeg skal ta i mot vårt britiske besøk som jeg skal vise frem Norge til. Herregud, det blir to spennende uker! Jeg gleder meg så mye at det nesten gjør vondt.

Apropos vondt – jeg er så bekymret for katten min! Hun nekter å spise (jeg lokket til og med med leverpostei, hun ELSKER leverpostei!), og ligger bare i fosterstilling og sover dagen lang. Jeg fikk lurt i henne litt vann i stad, men jeg savner å se henne i live. Vanligvis har hun krefter nok til å klatre opp husveggen for å banke på vinduet mitt i 2. etg, nå er det så vidt hun overlever et hopp ned fra vasken! Stakkars Miss Anton. Bli bra igjen!

Today I have been at the Airport waving the Norwegian flag! I blew my own Arrival, so it was fun to participate in someone else’s. Who it was that came home I do not know, but I think they appreciated my attendance! Just kidding, my travel depression has not gone so far that I turn up at the airport to cheer home Norwegian strangers. (Yet). It was my cousin and his girlfriend that came home, they have studied in the U.S. for a year! So now  the whole family is finally gathered again. At least for a few days, I’m traveling this Thursday already….

Instead of doing my blog, I should really print out ’em tickets, and pack my bag. Twice. I have to pack one suitcase for Canada, and one that have to wait for me in Oslo. I don’t have time to go home after Toronto before I have to greet our visit from UK, the journalist I’ll give Norway to. My God, there will be two exciting weeks! I’m looking forward to it so much that it almost hurts.

Speaking of pain – I’m so worried about my cat! She refuses to eat (I even tried liver pate, she LOVES liver!), she’s only laying in the fetal position and sleep all day. I got her some water earlier this evening, but I miss seeing her alive. Usually she has enough strength to climb the wall of the house to knock on my window on second floor, now it’s just luck if she survives a jump down from the sink! Poor Miss Anton. Get well soon!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *