VINN SILKEMYKE FØTTER, DA

Hei superfjes! Jeg vil bare si at jeg er så FORNØYD med å ha dere her hos meg, dere fortjener gull og grønne skoger, og en skikkelig god klem. Sporene dere legger igjen i kommentarfeltet og i mailboksen min fester seg virkelig til hjertet, må dere vite, og den dagen jeg begynner å få rynker må jeg huske å takke dere for at dere gjorde så smilet mitt plasserte de på rett sted. Dere er verdens fineste mennesker å skrive med, lov meg å ta vare på dere selv for meg!

Jeg vil så gjerne gi noe tilbake, jeg vet det ikke er all verden – men jeg har fått noen produkter for silkemyke føtter som jeg tenkte å gi videre til dere!

Jeg kan kategoriseres  som en beinhard nøtt å knekke når det kommer til å gå på reklamer. 70% lengre vipper, perfekt hud, jeg ler meg ihjel av alle de overdrevent dumme forsøkene på å lure oss til å kjøpe noe. Derfor lo jeg litt da noen ville sende meg disse såkalte «mirakelsokkene» også, som skulle gi meg silkemyke føtter etter én enkel behandling.


ph_priv, testing Footner Miracle socks 🙂

REKLAME: To uker senere ler jeg enda, men mest fordi jeg er glad i de nye føttene mine. Sokkene fungerte! Du sitter med de på deg i én time, vasker føttene ren for gelé og så er jobben gjort. I dagene etter vil du med skrekkblandet fryd se at føttene dine kvitter seg med alt av hud (det er så sykt mye død hud/flass at om du er en av de som elsker å pelle av sånt, kommer du til å skjelve av ren begeistring), og ny babymyk hud kommer til syne under. Utskiftelsen av hud varte i ca 10 dager for meg, nå er huden helt ny på hele foten – og de er like myke som de sier at de skal bli! HAHA! /REKLAME SLUTT

Så, som takk for alt dere lirer av dere av godord til meg har jeg fikset TO slike sett med mirakelsokker til dere, alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen om å få de er å

o Like FACEBOOKSIDEN MIN (om du ikke allerede gjør det)
o Legge igjen en kommentar på dette innlegget (husk å skrive e-postadressen din)

Lykke til! Og ha en strålende helg videre!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

(Produktene er sponset, meningene er ærlige)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *