FORBIDDEN


ph_priv, Tiananmen and The forbidden city, Beijing, China

Velkommen til Beijing! Mine fangede øyeblikk fra ???, eller ‘Den forbudte by’, som vi dødelige ville kalt den, og Den himmelske fredsplass, Tiananmen-plassen. Plassen som introduserer og lokker oss inn i den forbudte byen. Kinesisk arkitektur er galskap, det gnistret inni meg da vi gikk rundt og betraktet alt sammen. Majestetisk, våkent og vakkert! Kina i seg selv er et eneste stort kapittel i den boken vi kaller verden. Hopper du over Kina, hopper du rett og slett over noe viktig som du trenger for å få med deg hele fortellingen. Dra til Kina!

Jeg skal ærlig innrømme at Den forbudte byen er ensformig i lengden – vi gikk gjennom hele på én dag (1 km med MANGE stopp underveis), og det var etterhvert ingen overraskelser igjen. For hver port vi gikk gjennom, ventet det samme synet som ved den forrige. Jeg var SÅ mett på templer etter den dagen, dere aner ikke. Men jeg holder fast ved det magiske ved byen, det er så mye historie og så mange inntrykk å få med seg! Resten kan bildene få fortelle.

Welcome to Beijing! My captured moments from ???, or ‘The Forbidden City’, as mortals like us would call it, and Tiananmen square. The square in front that leads us into the city. Chinese architecture is madness, it sparkled inside me when we walked around and admired everything. Majestic, awake and beautiful! China itself is a big chapter in the book we call the world. If you skip China, you’ll skip a big part of the story that you need to read to get the picture. Go to China!

I’ve to admit that the Forbidden City is quite monotonous after a while – we went through all of it in one day (1 km with many stops down the road) and it just stopped surprising us. Every gate led us to the same sight as the last one. I was SO filled up with temples after that day, you have no idea. But I’m sticking to the magic around the city, it’s so much history and so many impressions to swallow! I’ll let my pictures tell the rest of the story.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *