DALE OEN EXPERIENCE

Day Zero-entusiaster, her er enda en liten ting dere kan bryne dere på! Skyr/Q-meieriene har en kampanje gående til støtte for Dale Oen Experience, minneforeningen for svømmeren Alexander Dale Oen som så altfor tidlig forlot oss i fjor. For å støtte kampanjen trenger dere bare å gå inn på skyrvarden.no og registrere et lite, personlig hverdagsmål – f.eks. ta trappen i stedet for heisen, spise mindre sukker, smile oftere, sånne små fine. Alle som registrerer et mål får sin egen stein på varden, med navn og hverdagsmålet sitt risset inn. I tillegg får Dale Oen Experience 30 kroner av Q-meieriene for hver stein/hvert mål som blir satt! Hvor flott?! Dere gir penger til en god sak, selv uten å gi penger!

Målet med kampanjen er at flest mulig nordmenn skal sette seg et lite mål i hverdagen om små forbedringer i eget liv, samtidig som de støtter en god sak. Deltakelsen er gratis, og tar bare ett minutt: SKYRVARDEN.NO.

Jeg ble spurt om å sette meg et lite hverdagsmål selv, og om å spre ordet videre til dere, så det gjør jeg nå! Målet mitt er å gi ett kompliment til noen hver eneste dag. Hva er deres? Husk å registrere det på SKYRVARDEN.NO, ikke bare i kommentarfeltet mitt….

Just asking my Norwegian followers to support a good cause by register a everyday-goal at skyvarden.no, and by doing that they automatically give 30 NOK to Dale Oen Experience, the memory of our Norwegian swimmer Alexander Dale Oen that passed away last year. My goal is to give a compliment to someone everyday. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *