LIFE AS WE SPEAK


ph_priv, Blindern, Oslo

Jeg har vært hjemme i snart fire uker, uten å egentlig ha vært hjemme i det hele tatt. Jeg forstår ikke hvor dagene mine blir av, jeg har jo egentlig ingenting på tapetet! Ingen jobb, ingen skole, ingen hverdag – likevel strekker ikke tiden til. Hva driver jeg med?

Vel, i går var jeg i Oslo for å sitte i paneldebatt for Norsk Folkehjelp Solidaritetsungdom. Det var gøy! Gi meg én øl, så er jeg jammen meg politisk jeg óg. Neida, jeg snakket bare om det jeg kan: blogg….. (Jeg tror jeg bør utvide kunnskapslandskapet mitt i nær fremtid, dersom jeg ønsker en, mener jeg)

I dag har jeg vært på Rygge (igjen, for tredje gang på fire uker – hey ho, never let go evt.) og hentet tjenesteuttalelsen min, fra det året jeg gjorde alt. Reiste Norge på tvers, designet et F-16 jagerfly og stelte i stand tidenes flyshow midt i Oslo sentrum. Jeg føler meg rundt 40 år når jeg tenker tilbake på alt jeg har rukket å gjøre i en alder av 22 og et halvt! (Her skulle det stått «Jeg er så heldig!», men jeg tok meg i å mene det stikk motsatte. JEG ER IKKE HELDIGjeg er i live, og utnytter det)

God natt, supre, håper dere får en fin fredag!

I’ve been home for like four weeks now, without really being home. I don’t get it, where do my days go? I don’t have a life, no job, no school, nothing – but yet it’s too little time. What am I doing?!

Well, yesterday I was in Oslo to be a part of a panel discussion for Norsk Folkehjelp Solidaritetsungdom, a Norwegian organisation that helps people in troubled countries. That was so much fun! Give me one beer and I’m THERE being political, haha. No, I was just sticking to the subject I know: blogging…. (I think I’ve to expand my landscape of knowledge asap) 

Today I’ve been to Rygge Air Force Base (again, the third time in four weeks – hey go, never let go etc.) to pick up my service statement from the year I did it all. Traveled Norway, designed a F-16 fighter aircraft and made the largest airshow in the middle of Oslo. I feel around 40 years old when I look back on everything I’ve done in a age of twenty-three and a half! (I was gonna write «I’m so lucky!» but I found myself in a disagree. I AM NOT LUCKY, I’m alive without wasting it)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *