SPEAK YOUR WORDS

Jeg elsker å dra på oppdagelsesferd i alle regnbuens bloggfarger, ikke bare rosa, og her er hva katten dro med seg inn denne gangen:

? Camilla Didriksen
Holdt et lite øye med henne før, men glemte henne helt bort. Nå har jeg funnet henne igjen – og hun er enda mer inspirerende enn jeg husket! I samme kategori som lissis, hvis dere leser hennes blogg. Fin!

? Poesi/handlingsreferat
Jeg elsker det hun skriver, selvom de små bokstavene etter hvert punktum gir rettskrivningsnazisten i meg øyeskader. Ordene henne er så magiske så jeg velger å overse dét. Favorittinnlegget mitt (så langt) er tolvte april. Åh kunstverk på en skjerm.

? Brita Melissa
Fant henne da jeg googlet backpacking før den store reisen – og la henne trygt i min egen ryggsekk. Hun skriver utrolig godt, om reise, og er verdt å følge! Vi prøvde å få til et møte i Brasil, men det ble vanskelig. Så nå håper jeg å møtes i Norge i stedet – jeg vil kjenne mennesker som Brita!

Dere hadde så mange fine tips forrige gang jeg gråt på skulderne deres over det fortapte bloggriket svøpt i rødt, hvitt og blått, så fortsett gjerne å sende meg linker om dere har fler på lur! Jeg har ikke rukket å gå gjennom alle bloggene fra sist gang, så det kommer nok flere anbefalingsinnlegg som dette i fremtiden. If ya wanna.

Some inspiring Norwegian bloggers – check them out! And feel free to give me some URLs to follow, I love bloggers who travel, inspire and aim for their dreams. 


ph_priv

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *