BE ONE OF THE 4%

Only 4% of the women in the world thinks they’re beautiful. I hope you’re one of them, ’cause you should be.

10 kommentarer

 1. superKrish

  Elsk på deg! <3

 2. Denne filmen er helt nydelig!

 3. Den der er så trist-fin.

 4. Den videoen er så nydelig, så den for noen dager siden 🙂

 5. Såg filmen her om dagen 🙂 Så sjukt, egentleg!

 6. denne videoen er så fantastisk! delte den på twitter igår

 7. Solfrid

  Den er så fin!
  Hadde vore moro å vore med på noko slikt.

 8. Virkelig fin video! Lurer ofte på hvordan folk ser meg, på en måte 🙂

 9. For en nydelig film!

 10. camilla

  Syns også at denne videoen var fin første gangen jeg så den, men så begynte jeg å tenke litt og fikk litt avsmak likevel… Er det sånn at videoen står for det den påstår; «Real Beauty»? Eller er den nok en manifestering av at det ikke er nok å være sterk, modig, glad. Du må være vakker også. Og graden av skjønnhet ANDRE ser i deg skal være avgjørende? Jeg føler at reklamen underbygger ideen om at hvor pen du er, innenfor en vestlig forståelse av dette ordet selvfølgelig, skal bestemme graden av lykke du føler i ditt eget liv. Damen i slutten av reklamen sier jo til og med: «It (her mener hun beauty, eller skjønnhet) couldn´t be more critical to your happiness.» Ehh… Litt uenig her eller? Hva med de som FAKTISk ser ut som kvinnen på det venstre bildet? Kan ikke hun være lykkelig? Ikke meningen å være altfor kritisk her altså, for det er klart at andres anerkjennelse er viktig! Men nok en gang er det altså utseendet denne anerkjennelsen bygger på, og det har vi vel nok av rundt omkring ellers i verden? Les denne artikkelen hvis du vil, hun forklarer det kanskje bedre enn meg:) Ha en fin dag!

  http://jazzylittledrops.tumblr.com/post/48118645174/why-doves-real-beauty-sketches-video-makes-me

  Marie svarer: Du har noen poenger, men min tolkning av videoen er at vi ofte syns vi ser verre ut enn det vi gjør – vi er FOR kritiske til vårt eget utseende, og dét har for mange mye å si på hvor lykkelige man er. I tenårene var jeg langt i fra happy, og ALT var basert på hvordan jeg så ut. Jeg var så misfornøyd! Nå vet jeg bedre, og jeg er lykkelig slik jeg ser ut – og har forstått at det dreier seg mer om hvem du er og hva du gjør, ikke hvordan man ser ut. Jeg tror filmen bare ville fortelle oss at vi jenter ikke ser helt klart når vi ser vårt eget speilbilde, at andres øyne gjerne ser oss så vakre som vi er – uansett hvordan vi ser ut, og hvor misfornøyd vi selv måtte være!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *