#LOOKTONORWAY
ph_priv, Stavanger, Norway

Jeg hadde helt glemt hvor majestetisk fjellene våre er, herregud! Haka mi hadde falt helt ned på bakken fra 19 000 fots høyde, hadde det ikke vært for at flyet  jeg satt i hadde et gulv. For et… syn. Jeg har bokstavelig talt reist verden rundt, men ingenting der ute kan engang måle seg med hvordan mitt lille land ser ut uten sminke, uten menneskelig berøring. Jeg ser jo det nå.

Noen bilder og tanker fra da jeg var i Stavanger for en uke siden? To? Meg og tid, ass. Vant til å regne tid i destinasjoner, nå som jeg må forholde meg til normal tidsregning igjen kommer jeg helt ut av det. Nå må jeg hive meg i bilen – har en date med militæret på Rygge igjen! Kom tilbake litt senere for flere godbiter fra solfylte Brighton. Snakkes!

I had simply forgot how majestic our Norwegian mountains are, oh my god! My chin would have fallen down to the ground from a 19 000 feet height if it wasn’t for the Airplane floor. What…a…sight. I have litterly traveled the world around, but NOTHING out there can be compared to how my own little country looks like without make up, without the touch of a human. I see that now. 

Some pics and thoughts from my trip to Stavanger a week ago…? Two weeks? Me and the time, again. I’m used to count my days in destinations, now that I’m back to normal routines I get completely lost. Have to go now, I have a date with Rygge Air Force Base again! Check in here later for goodies from sunny Brighton. See you!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *