RISE AND SHINE UK


ph_priv, Brighton, UK

Sjekk utsikten fra hotellvinduet mitt, da. Det er så fint her! Og jeg har hatt det så gøy siden sist! Så mange fine folk, fin vin, fine byer, fint land. Rekker ikke å fortelle så mye mer, konferansen begynner i dag – hvor jeg skal spre glans over Norge og mingle med den engelske bloggeliten innen reise. Vi må snakkes senere, sorry dårlige oppdateringer – jeg lover å gjøre det godt igjen i morgen kveld! GOD HELG, håper solen skinner på dere også. Smil!

My beautiful view from the hotel here in Brighton. I love it here! And I’ve had so much fun since last time I wrote. So many nice people, nice cities, nice country. I have to run now, the conference is starting where I’ll throw some shine over Norway and talk to the English blog elite within travel. See you later, I’ll make it up to you for the bad blogs later! SMILE!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *