LIKE A BIRD

God morgen! Rastløse sjeler som meg skulle hatt flybilletter på blå resept. Det føles så deilig, og helt riktig, å være tilbake i reisemodus! Uansett hvor fantastisk kaotisk og stressende det er rundt meg (særlig idag som ALLE jævla belieberne i hele Norge skal hjem igjen), er det her jeg slapper mest av. Nå sitter jeg på Gardermoen og venter på å boarde, om et par timer lander jeg i London hvor jeg skal hilse på og introdusere meg for Expedia-crewet der, før vi toger ned til Brighton i kveld for en liten minglefest før helgens konferranse. Jeg har satt meg mer inn i hva det er jeg skal på nå (heh, dere vet, mediebarn – alltid alt i siste liten….), og det er jo PERFEKT! Reisebloggkonferanse, Traverse, med temaer som foto, mobilfoto, wordpress og frilans, det er som skreddersydd. Åh, jeg gleder meg – jeg tror det her blir en BRA helg!

Håper dere har det fint, superfjes – ta vare på dere selv i helgen, og kos dere masse! Nå må jeg løpe og finne gaten min. Snakkes fra UK! Juuukey!

Good morning! Restless souls like me should have flight tickets on prescription. It feels so good, and quite properly, to be back in the travel mode! No matter how chaotic and stressful it is around me (especially today as ALL the fucking beliebers from all of Norway are returning home), this is where I relax the most. Now I’m sitting at the airport waiting to board, I’ll arrive London in a couple of hours where I will meet and introduce me to the Expedia crew over there, before we take the train down to Brighton tonight for a little party before Sunday’s conferense. I’ve put myself more into what it is I’m going to now (heh, you know, media people – always do everything at the last minute ….), and it’s PERFECT! Travel Blog Conference, Traverse, with topics such as photography, mobile photography, wordpress and freelance, it is tailor-made for me. Oh, I’m so excited – this will be a GREAT weekend!

  Hope you have a good time, super Faces – take care of yourselves this weekend and enjoy! Now I have to run and find my gate. See you in UK! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *