DAY ZERO UPDATE

Hei! Tenkte å gi dere en liten update på hvordan det går med 1001 dagersprosjektet mitt. Jeg er flinkere enn jeg trodde jeg skulle være, altså! Vanligvis, når jeg setter i gang med nyttårsforsetter for eksempel, faller jeg helt ut av det etter bare noen dager. Jeg glemmer det, jeg gidder ikke, surrer det bort, slenger midtfingeren opp og rir videre inn i solnedgangen på ponnien jeg ikke har. Nå har det gått 14 av 1001 dager og jeg er fremdeles på gli!

7. Reise utenlands minst en gang i året: Jeg har allerede krysset grensen over til Sverige etter at listen min startet å gjelde, og reiser til England i morgen. Punkt nr. 7 for 2012 er med andre ord – check!

12. Besøke en venn som bor langt borte: Jeg skal til Bergen om et par uker, så denne kan snart strykes av listen.

17. Lage mat til familien minst én gang i måneden: På tirsdag lager jeg min første middag til familien EVER. Jeg trenger hjelp, dere. HVA skal jeg lage? Si noe enkelt og godt, da – husk at jeg er nybegynner….

22. Drikke (minst) tre flasker vann hver dag: Jeg skal innrømme at noen dager får jeg det bare ikke til, men stort sett får jeg helt nedpå som bare dét. Som igjen gjør at jeg tisser til den store gullmedaljen…. Stakkars kroppen min er jo ikke van(n)t til å få så mye væske!

35. Smile mer til fremmede, for å tine opp den norske kulturen: Det er ikke så vanskelig, jeg er stort sett alltid blid, jeg.

36. Oppdage 10 nye artister: 1/10: James Blake. Én nede, ni to go.

49. Lære å hekle: Jeg er i gang! Tanta mi har kjøpt garn, bok og nål til meg, samt lært meg grunnleggende teknikker for forskjellige masker. Det er jo så gøy! Jeg vil hekle meg sånn topp deom Gina Tricot selger for en halv million. Og bikini. Og putetrekk. Og en duk.

67. Kjøpe en potteplante og holde den i live gjennom hele 1001-prosjektet: Jeg har kjøpt en fredslilje, som jeg tar liv av og gjenoppliver anhver dag. Ikke med vilje – jeg er bare generelt elendig til plantestell…

70. Løpe minst to ganger i uka: Jeg har klart det så langt! Selvom jeg én av ukene måtte ut og løpe i siste liten på søndagskvelden, fordi jeg ikke hadde gjort det tidligere i uken…. Straffer seg å være lat.

71. Klare 20 militære pushups: Jeg klarer ti på en god dag, så jeg vil si at jeg er halvveis!

72. Lære meg Yoga: Venninnen min og jeg har planlagt å ta en prøvetime til uka.

77. Faste én dag i måneden: Dette målet har jeg satt fordi jeg har lest at å faste en gang i ny og ne renser kroppen, og er bra for deg. Ikke for noe annet, bare så dere vet det. Jeg har bestemt at fastedagene mine skal være den siste dagen i måneden, for å starte neste måned med helt «ren» kropp. Så – 30. april bør alle i hele verden la meg være i fred. Jeg blir et mar(i)eritt på tom mage!

81. Bli flinkere til å hjelpe mamma med husarbeid: Jeg vil si jeg har blitt flinkere allerede, sant, mamma?

90. Donere 50 plagg til noen som trenger de mer enn meg: 11/50. 39 plagg to go. Barneskirenn, jeg elsker å rydde i klærne mine!

96. Få en annen til å lage sin egen Day Zero liste: CHECK! (noen av dere pluss et par venninner)

98. Donere 30 kr til Røde Kors for hvert mål jeg feilet på: Jeg skylder de 30 kr så langt, for å ha endret ett av målene mine etter start. Jeg satt opp å faste én gang i uka – haha! Galskap. Dere og mamma fikk meg på bedre tanker, så nå er målet endret til én gang i måneden, og Røde Kors blir 30 kr rikere. Hurra!

Se alle day zero-målene mine her.

Jeg storkoser meg med listen min, jeg! Den beste følelsen i verden er å stryke noe fra en liste, å føle at du har fullført noe du har satt deg til å gjøre – om så det dreier seg om å ta en utdannelse, gå ut med søpla eller fortelle noen at du er glad i dem. Bare det å lese ferdig en bok gir meg en tilfredsstillelse fra himmelen! Jeg elsker lister, og det fine med denne er at du har goood tid på deg og har MANGE mål å velge mellom. Det fjerner litt av kvelingseffekten to do-lister vanligvis gir!

Hvordan går det med deres liste, superfjes? Og hvis dere ikke har satt dere en liste… Kan dere hjelpe meg å finne en middag jeg kan prøve å lage til familien min neste uke? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *