KEEP ROLLIN’

Noen ganger GLEMMER jeg at pappa sitter i rullestol. I dag kom jeg busende inn etter å ha pisket meg selv rundt på løpetur ute i sluddværet, og bare: «Ååååh!», stønner høylytt for at han skal spørre hva som er i veien. «Hm..?» sa’n. Pappaliktoppfyllende. Og så legger jeg ut om hvor forbanna TUNGT jeg syns det er å løpe, hvilket slit, hvordan jeg måler hver cm av asfalten der ute i hat, avslutter med at jeg kommer til å DØ av løping en vakker dag. Og så ser jeg ned på han og tenker… Nei, Marie. Fortsett å løpe, du. Du vet ingenting om å hate centimeterne foran deg, før du blir nødt til å legge de bak deg ved hjelp av en rullestol.

Dere kan se så mange fitpso-bilder og maskuline jentekropper dere bare vil, min inspirasjon er  og blir gleden over å ha to bein som fungerer. Og det å ha en pappa som er så god at han får meg til å glemme at hans ikke gjør det. Det er min inspirasjon.

Sometimes I simply forget that my dad sits in a wheelchair. Today I burst into the kitchen where he was sitting, after forcing myself to go for a run out in the snow. I was making loud complains about how horrible I think it is to run, to do my training, and how I hate every inch of the asphalt out there. One day I’m gonna DIE of running, I told him. And then I looked at him, and I was like… No, Marie. Just no. Continue running. You know nothing about hating asphalt before you get forced to leave the inches of it behind you with a wheelchair instead. You can continue watching as many fitspirations-pics and manly girls as you want, my inspiration is, and will always be, the joy to have two feet that get me around. And to have a dad that is so fantastic that he makes me forget that his legs doesn’t work. That is my inspiration.

18 kommentarer

 1. Åh, så vakkert skrevet!

 2. <3
  og DU er min inspirasjon, for du er så ærlig og ekte. og du får meg til å ville ta en joggetur for å holde meg i form, ikke for å bli tynnere.

 3. Du er fantastisk. Og du har så rett.

 4. Armygirl

  Ville bare titte innom for å si at du er min inspirasjon til å ta steget og komme meg ut i militæret 🙂 Har nettopp kommet meg inn i Hæren, førstegangstjeneste. Hurra for jenter i militæret.

 5. Åh, så rørende. Du er rå

 6. Der har du den riktige motivasjon! 🙂

 7. DU er inspirerende.
  Dårlig samvittigheeeeet: Jeg faller litt av når det skjer mye her inne, for jeg er så travel og rekker ikke å ta bloggrunden hver dag og kommentere på alt du skriver, selv om jeg gjerne skulle gjort det. Det virker som at du har kommet inn i en mer hverdagslig rytme og at du nyter å være hjemme, og det er flott!
  GOD HELG!

 8. Og du er inspirasjonen min, fordi du er som du er og skriver som gjør.

 9. Neste gang jeg løper intervall og er utslitt, skal jeg takke livet for to ben og løpe en til, fordi jeg KAN! Inspirasjon!

 10. Okå, jeg VET dette kanskje er litt (veldig) creepy, men…. Jeg drømte om deg inatt! Du var ute på verdensreisen din og skulle surfe sofaen min. Og når du dukka opp så spurte jeg om du ville bli med på byen og du ble bare SÅ dritfornerma. Det var helt på trynet at jeg ikke kunne forstå du hadde faktisk hatt en travel verdensreise, og ville slappe av :p så stakk du.. Haha, hvaaa gjør du i underbevistheten min, a? Ü

 11. Veldig fint skrevet. Vi er heldige som har en kropp som virker 🙂

 12. <3
  Ps. i fysikken fikk vi overtalt lærern til å se video av Stephen Hawking. Jeg tenkte på deg og pappa'n din et kort øyeblikk, jeg. Han fyren har fått til mye – og jeg ser at pappa'n din er en like stor inspirasjon for deg, som Hawking må være for fysikere rundt i verden! (Håper ikke det der høres alt for dumt ut..)

 13. Josefine

  Har kommentert det før, men må si det igjen! Jeg bare elsker at du ikke blogger om fitspiration!! Du har en sunt, naturlig og inspirerende grunn til å trene, imotsetning til desverre alt for mange! Jeg, og utrolig mange andre jenter trenger å høre det. Jeg har selv opplevd at det å jogge seg en tur, slett ikke er en selvfølge. Derfor må vi sette pris på at vi kan gjøre det, og nyte hver tunge cm! selvom det er lov å si at det er slitsomt også 🙂 Stå på, du inspirerer! 😀

 14. WORD! Du er fantastisk, jeg liker hvordan du tenker!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *