IT’S CHRISTMAS!

God morgen! Og god juuul! I dag kommer hele familien hit for å feire julen min på etterskudd, i desember var jeg jo på Guam og grillet med chamorroer. Det var en jul jeg aldri kommer til å glemme, men det manglet liksom noe(n) så jeg er glad jeg har en så fin familie som syns det er okei at «Julen var helt til påske» (…og litt til)! Jeg har til og med fått et lite juletre, da jeg kom hjem fra verden forrige helg hadde mamma pyntet det lille døde kirsebærtreet mitt og plassert han midt i stua mi, med et påskeegg under – SÅ FIN! Jeg skal vise dere han senere, det er nemlig han som får æren av å ha pakkene under seg i år! Iallfall i årets første jul, det spørs vel om han får lov i desember… Han får egentlig ikke lov til å være i hus mer i det hele tatt, mamma prøvde å foreslå at dette kunne være en verdig avslutning for hele treet – men jeg er uenig. Det lille treet har vært blant oss i tre (hehe) år, det vil bare føles helt feil å kaste han ut nå. Som å kaste ut den lillebroren jeg aldri fikk. Det gjør man bare ikke.

Hva skal dere i helgen?

Good morning! And Merry Christmas! My whole family’s coming tonight to celebrate my late Christmas, I was in Guam having a BBQ with Chamorros last december, as you know. That was a Christmas I’ll never ever forget, but it kinda was something/someone missing so I’m glad my family is willing to live that Norwegian (?) saying «Christmas lasts until Easter» (and a little bit further)! I even got myself a tiny Christmas tree, when I came home from the world last weekend my mom had decorated the little dead cherry tree of mine and placed him in the middle of my livingroom, with an Easter egg beneath – SO PRETTY! I’ll show him to you later, he gets the honor to have all the presents under him this year! Well, at least in this years first Christmas, I’m not so sure if he’ll be allowed to be that special tree in December… He’s not even allowed to be in the house anymore, my mom tried to suggest that this could be a nice opportunity to say goodbye to him and throw him away. I disagree. That little Cherry tree has been among us in three (hehe) years now, it will feel totally wrong to get rid of him now. It’s like throwing away that little brother I never had. You don’t do that. 

What’s your plans for the weekend?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *