IT’S CHRISTMAS!

God morgen! Og god juuul! I dag kommer hele familien hit for å feire julen min på etterskudd, i desember var jeg jo på Guam og grillet med chamorroer. Det var en jul jeg aldri kommer til å glemme, men det manglet liksom noe(n) så jeg er glad jeg har en så fin familie som syns det er okei at «Julen var helt til påske» (…og litt til)! Jeg har til og med fått et lite juletre, da jeg kom hjem fra verden forrige helg hadde mamma pyntet det lille døde kirsebærtreet mitt og plassert han midt i stua mi, med et påskeegg under – SÅ FIN! Jeg skal vise dere han senere, det er nemlig han som får æren av å ha pakkene under seg i år! Iallfall i årets første jul, det spørs vel om han får lov i desember… Han får egentlig ikke lov til å være i hus mer i det hele tatt, mamma prøvde å foreslå at dette kunne være en verdig avslutning for hele treet – men jeg er uenig. Det lille treet har vært blant oss i tre (hehe) år, det vil bare føles helt feil å kaste han ut nå. Som å kaste ut den lillebroren jeg aldri fikk. Det gjør man bare ikke.

Hva skal dere i helgen?

Good morning! And Merry Christmas! My whole family’s coming tonight to celebrate my late Christmas, I was in Guam having a BBQ with Chamorros last december, as you know. That was a Christmas I’ll never ever forget, but it kinda was something/someone missing so I’m glad my family is willing to live that Norwegian (?) saying «Christmas lasts until Easter» (and a little bit further)! I even got myself a tiny Christmas tree, when I came home from the world last weekend my mom had decorated the little dead cherry tree of mine and placed him in the middle of my livingroom, with an Easter egg beneath – SO PRETTY! I’ll show him to you later, he gets the honor to have all the presents under him this year! Well, at least in this years first Christmas, I’m not so sure if he’ll be allowed to be that special tree in December… He’s not even allowed to be in the house anymore, my mom tried to suggest that this could be a nice opportunity to say goodbye to him and throw him away. I disagree. That little Cherry tree has been among us in three (hehe) years now, it will feel totally wrong to get rid of him now. It’s like throwing away that little brother I never had. You don’t do that. 

What’s your plans for the weekend?

22 kommentarer

 1. Åå, så koselig! Nei, kan ikke kaste ut treet, stakkars!
  Helgen min går til årets første uteklatring(for min del), og oppgaveskriving! Hoppla hei!

 2. God jul, Marie! I helga skal jeg ha jentekveld med ei vennine, lese en god del til eksamen og trene litt 🙂

 3. Gledelig jul!

  Planene mine for helgen er langt kjedeligere, det er visst meningen at jeg må ta igjen alt skolearbeidet jeg ikke rørte i påsken.

 4. Lurte på hvorfor det begynte å snø i natt ja.. DU SKAL JO FEIRE JUUUL! Haha! God jul!

 5. God jul ‘a! Jeg skal bruke helga på å skru sammen flatpakker fra ikea. Kanskje ikke det jeg har mest lyst til, men blir så fint å få et stede å oppbevare klærne mine etterpå 🙂

 6. Herregud, så skjønt! Mora di går virkelig «all in» ^^

 7. aww, haha! for en herlig familie du har <3 god jul 😀 gleder meg til å se så fin kirsebærtreet har blitt, en stund siden vi så han sist, hehe 😀 kos dere <3

 8. Helga går til fest og moro, er tross alt solfest! Som betyr utkledning! 😀 jeg kjører heimesnekra armystyle!

  Marie svarer: Ååh, kult! Jeg savner en skikkelig fest selv, kos deg masse!

 9. Så fiint, kos deg masse med familien! Forresten, elsker det nye designet, det var dritkult!

 10. Så koselig 🙂
  I dag har jeg gått topptur og skal spise middag og spille med noen venner. I morgen skal jeg på skitur 🙂

 11. Annemarie

  God jul!
  Mine planer er leilighetsvasking, gjøre litt skoleting, bursdags/innflytningsfest i kveld, og i morgen blir nok bare en kleinedag 😛

  Liker den nye headeren og designet veldig godt 🙂

 12. Ann-Karin

  God jul! Skal nyte frihelga så godt jeg kan, jeg 🙂

 13. God jul! I dag har jeg vært og spist med noen venner jeg ikke har sett på ett år :O I morgen skal jeg på kino med en venninne, så dette er en bra helg 😀

 14. God jul! 🙂 Hehe. I helga slapper jeg av på hytta med familien min.

 15. Kan ikke kaste treet nei :O
  God jul da, Marie! 🙂 Må kose deg med familien din!

 16. Herregud så koseleg. Håpar du har kosa deg og kosar deg!

 17. Heldig som får TO julaftener på et år da gitt! Håper feiringen var fin <3

 18. Åå! Æ e blitt så ufattelig sløv å kommentere – og det beklage æ. Æ må riktignok ha min daglige dose Supermarie, men æ har ikke hatt tida til å legge igjen spor. Nu e klokka nesten titusen og fem, men æ TAR mæ tida til å ønsk dæ GOD JUL <3 Æ håpa feiringa di bei like fantastisk som du.

  Fredag gjor æ di aaaller siste innkjøpan til avreise. Lørdag hadde æ mi siste økt på EVO – som nærmest har vært mitt andre hjem de 10 siste mnd. Nokså bittersøtt – men det blir fint å se kor mye utbytte æ får av det i militæret. Har også pakka og omrokkert kofferten for tusende gang, haha.
  Idag, søndag, tar mammaen og pappaen min mæ ut på en finere middag; ei slags avsluttning. Idag e min aller siste hele dag hjemme, og det E så merkelig. Herlighet! Litt fint, men litt trist. Og, når denna dagen e over.. da e det plutselig innrykk og mitt militære eventyr starte. Uææ!
  Igjen.. takk førr at du ga mæ mot og styrke til å aldri gi opp. Æ har noen store sko å fylle. <3

 19. Jeg har gått på ski, jeg – skal du også deeet snart? Tihi

 20. Evighetskirsebærtreet <3 La treet leve.

  Jeg har spist deilig sjømat og solt meg på strendene i Goa, og i skrivende øyeblikk sitter jeg på flyplassen i Mumbai og venter på flyet videre til Kina 🙂

  Marie svarer: Aah, jeg er så sjalu! Reiser du med G Adventures du også? 😀

 21. Håper du hadde en fantastisk julefeiring søta 🙂 Bevar treet, jeg er på ditt lag 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *