INSTA-FIS


1. Suco de manga, mangojuice av fersk frukt. En av de tingene jeg har blitt avnhengig av her i Brasil, og som jeg kommer til å gråte meg i søvn for hjemme i Norge. Kjærlighetsbrudd som dét tar knekken på meg! – 2. Sushi da vettu, favorittmaten min! En av dem, iallfall. All mat er favoritt, egentlig. Jeg elsker mat. –  3. Jeg later som jeg koser meg i sola og alt det der, men egentlig bare regner det her i Santos. Sånn… Alltid foralltid. – 4. Insomnia, søvnløs natt v. altformange. – 5. Vælk, hæhæ! Prøvde å lage litt motVEKT til alle fitspotøsene som florerer på instagram, aldri fått så mange likes før, jeg. 300 ++ Det sier litt, da. Dere liker vælk! Det gjør jeg óg. – 6. Gatekunst i Santos. – 7. Dilemma i hverdagen. – 8. Bartetattisbilde fra i fjor (eller året før der, jeg husker ikke livet mitt før reisen), da barten var nesten usynlig. – 9. Bikkja hehe.

Instagramen min i det siste! Vil dere ha sånne instaoppsummeringer som dette ukentlig fremover? Jeg hater nemlig når andre bloggere gjør det, for jeg tenker «Hva faen har du instagram for når du skal kline bildene dine utover bloggen i tillegg?» Men så er det jo ikke alle som har instagram, så… Jeg vet ikke. Dere bestemmer. Jeg heter iallfall @supermarie der, hvis dere vil følge livet mitt i små bilder også. Jeg deler noen ganger mer der enn her, og omvendt. Og litt på Facebook, og på twitter. Et liv utenfor internettet har jeg nemlig IKKE tid til.

Instagramtwitterfacebookblogg-innlegg? Ja eller nei? 

Some of my latest photos at instagram, you’ll find me as @supermarie 🙂 BREAKING NEWS, heah. To explain the photos: 1. Suco de manga, fresh juice made of mango. One of my addictions here in Brazil, I’ll cry myself to sleep while missing it when I’m back in Norway! 2. Sushi, my fav. food. 3. I keep pretending I’ve the best weather but the truth is… Rain. Alot. 4. Insomnia. 5. Trying to make some counterweight to all the fitspiration that keeps falling down in my instafeed. I’ve never recieved so many likes before, 300 ++! So I guess you like my «fat», haha. Me too. Fuck fitspo, live life. 6. Street art in Santos. 7. Everyday dilemma. 8. Old pic of my moustache tattoo. You can’t even see it, it was before my refill in L.A. 9. Dog, hehe.

Do you want more posts like this?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *