MEMORY BANK


ph_priv (C) 1. Bo Kaap, Cape Town, South Africa 2. Camel in the middle of the desert in Pushkar, India 3. Pushkar, India 4. Great wall of China 5. Pacific Ocean, Guam

Jeg har så mange bilder fra reisen min, hadde minnet mitt vært et hav hadde kun en dråpe dekket alt dere har sett til nå. Hvilket sted, land, hvilken opplevelse, hvilken dag, HVA fra reisen min ønsker dere å se mer av?

Hvis dere ikke husker landene/stedene jeg har vært: Sør-Afrika, India, Kina, Filippinene, Guam, Hawaii, Los Angeles, Trinidad, Suriname, Brasil, Argentina. I India, Kina og Brasil har jeg vært gjennom hele landet fra nord til sør. Kom med ønsker om innlegg, så skal jeg gjøre så godt jeg kan å oppfylle de etterhvert!

I’ve so many pictures from my travel around the world. If my storage was an ocean, only a single drop would be what you’ve seen ’till now. What place, country, experience, what day, WHAT from my journey do you wanna see more of? Contries I’ve been to the last 6 months, if you don’t remember: South Afrixa, India, China, Philippines, Guam, Hawaii, Los Angeles, Trinidad, Suriname, Brasil, Argentina. In India, China and Brasil I’ve been all the way from North to South.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *