I EN STOLHEIS I BRASIL

ph_priv, Sao Vicente, Santos, Sao Paulo

Ingen påske uten stolheis, så i dag løp jeg ut så fort det ble oppholdsvær og satt meg i Teleférico Sao Vicente som tok meg med opp, opp, opp til utsikten utover hele byen, fra 700 m over havet. Den gikk rett fra stranden utenfor hotellet mitt, og opp til et lite fjell. Det var en fin tur, selvom jeg skal innrømme jeg slet med å sette bånd på nervene da den simple stolheisen bar meg over tungt trafikkerte veier og den nådeløse asfalten. Tenk om, tenk om, tenk om, sa det. Men det gikk bra, og utsikten var fantastisk. Det var visst jeg óg! Da jeg skulle ned igjen ble jeg overøst av komplimenter fra heisgutten. «Muito bonito, sooo beautiful. You’re… Very pretty. Chiao, Amor!» Jeg smeltet. Brasilanerne får meg til å føle meg som en utenomjordisk skjønnhet her nede! Det er nesten så jeg får vinger og begynne å sveve, men jeg prøver å holde meg på bakken for jeg vet hvilken fallhøyde det blir å komme hjem til Norge hvor ingen engang tar seg bryet med å løfte blikket idet du passerer. Og smilene. Herregud, som jeg kommer til å savne alle de vakre smilene…..

Today I took the Teleférico Sao Vicente cable car 700 m up to get the view over the city. So beautiful! But I have to admint I was a bit nervous when the cable car went over the heavy trafic on the road down on the asphalt, haha. WHAT IF?! But I survived, and the view was worth the nerves. The guy that worked at the top of the cable car thought I was a view as well, he gave me compliment after compliment when I went to him to get down again! The brazilians make me feel like a beautyqueen over here! I almost get wings and start to fly, but I’m doing my best to don’t. ‘Cause I know how high the fall would be when I get back to Norway and the people I pass in the streets don’t even look up. And the smiles. Oh my, I’m gonna miss all the friendly smiles….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *