huggin’ the anakonda


ph_priv, Pantanal, Brasil. 1. Me and the chillin’ caimans, 2. Walking barefoot in the wetmark of Pantanal, 3. Picked up an anakonda, I wanted it around my neck – but he squeezwed my face and refused to let go, haha, 4. I was suppose to pose, but all the mosquito bites made me CRAZYYYY, 5. Paranha fishin’

Hei! Jeg er tilbake i sivilisasjonen, jeg overlevde tre dager i jungelen av Pantanal! Det var lurt av meg å gå mann mot natur sånn på slutten av reisen, for nå har jeg tydeligvis sørget for at kroppen min er FULL av spor etter Sør-Amerika…. I tilfelle noen ikke skulle tro på at jeg har vært ute og reist jorden rundt, mener jeg. Hadde myggestikk vært rikdom, hadde jeg toppet norske skattelister lett. Ikke færre enn TRE netter har jeg våknet av at jeg selv ligger og klorer meg på beina, fordi det klør så intenst – selv i søvne! Jeg blir GAL! Jeg ønsker meg tvangstrøye i hjemkomstgave, bare for å la meg selv slippe for en stund.

Det siste døgnet har jeg bare vært på reis. Busset fra Pantanal til Campo Grande i går ettermiddag, kom frem kl 20:00 – jeg hadde verken hostell eller bussbillett videre, men karmaen min fikset meg en buss 20:30 mot Sao Paulo, så jeg hoppet passende nok på den. 16 timer senere kom jeg frem til Sao Paulo i dag formiddag, med én time på metroen (sild i tønne MED svær ryggsekk – kjempestas) kom jeg frem til neste busstasjon og derfra kunne jeg busse en time til og her er jeg, altså; SANTOS! Alle norske sjømenn skal visst vite om denne byen, det var Ina (leseren fra Florianópolis igjen) som tipset meg denne gangen også. Etter dager uten dusj og ordentlig do, unnet jeg meg rett og slett et hotellrom – så her ligger jeg og flesker meg utover og oppdaterer meg på mail, facebook og blogger. Den feteste oppdateringen av alle var meldingen skrevet i grønne bokstaver!…. Norge finner stadig nye måter å lokke meg hjem på, heeh.

Så! Vil dere ha dagboka mi fra Pantanal?

Ps. Jeg har savnet dere! Takk for at dere har holdt liv i kommentarfeltet mens jeg har vært offline! 

Hi! I’m back in the civilisation; I survived three days in the jungle/Pantanal! Smart move, to go man again nature in the end of my travels – my body are FULL of marks from South America… Just in case someone would doubt the fact that I travelled the world around. If mosquito bites were money, I would’ve been rich by now. For THREE NIGHTS now, I’ve woke myself up by scrachting myself as a mainjack in sleep. It drives me crazy, I want a straitjacket as a welcome home gift, just to let me off for a while. Please. Thanks. 

The last 24 hours I’ve just been travelling. I took the bus from Pantanal to Campo Grande last night, arrived CG at 20:00, without any hostels or tickets further. But I found a bus to Sao Paulo 20:30, perfect timing – so I went with that one for 16 hours. Today I arrived SP at noon, then went an hour with the metro and an hour with another bus, and now I’m finally here – SANTOS! After days without a proper bathroom and shower I gave myself a hotel room. So now I’m just lying in my bed, keeping me updated on emails, facebook, blogs…. The coolest update of ’em all is the one written in green letters…! Norway keep finding new ways to bring me home, don’t you. 

So – wanna read my diary from Pantanal? 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *