homesick, ’cause I don’t longer know

WHERE HOME IS.

6 kommentarer

  1. Ahww… Kings of Convenience er bare gull!

  2. Åå, den sangen er så fin. Kings of Convenience er fantastiske!

  3. Åååh, den sangen er så nydelig! Kings of Convenience er så bra, klarer liksom akkurat å depicte hvordan man har det, uansett!

  4. Åh, Kings og Convenience er de fineste i verden! Ha en fin reise videre, Marie! Jeg har bestemt meg for å reise neste år, sannsynligvis alene, og nå til helgen reiser jeg til Tanzania for å besøke en venninne 😀 gleder meg 😀 takk for masse god inspirasjon til å leve <3 klem fra Moss 😀

  5. Berre ei veke der eg ikkje klarer å følge med på bloggen, og det føles som om du har teke endå ei verdsreise…
    Av og til vert det så mykje at eit slite studenthovud (berre på vgs nivå) ikkje klarer å fordøye alt på ein gong.

  6. fint!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *