TRAVEL THOUGHTS PT II

Alle de lange bussturene mine med nattehimmelen ulmende utenfor gir et gigantisk rom for å tenke. Her er noe av det som har gått for seg bak de store blå i det siste, lagret på iPhonen i gjerningsøyeblikket:

? Jeg er så lei av lukten av hasj på alle hostellene rundt omkring, og skyter en ondartet latterkule i deres retning når de endelig blir tatt på fersken. Jeg vil ikke bli voldtatt, drept eller det som verre er mens jeg sover, jeg, av personer i rus på verdensreise.

? Jeg blir dritstressa av å tenke på alle som vil finne på noe når jeg kommer hjem igjen, og som allerede prøver å legge avtaler. Jeg har en hel verden å fordøye, jeg trenger albue- og pusterom….! Jeg elsker dere, men… To sekunder?

? Hei! Det føles ekstra godt å bli sjekket opp når jeg verken har kløft, eller særlig med sminke på!

? Jeg har fremdeles klokkene til de landene jeg har vært i oppe på iPhonen, når jeg ser hvilken tid på døgnet det er hos dem – ser jeg for meg hva vennene mine der ute i verden driver med, og kunne ønske jeg var med dem.

? Om natten har jeg tanker, inspirasjon og en kreativitet jeg aldri i livet får tilgang på i dagslys.

? Apropos hull i nesa, har litt lyst på to dreads også, jeg. Bare to, så jeg slipper å drite meg loddrett ut den dagen jeg angrer.


ph_priv, Cape Town, South Africa

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *