left alone in a 6 beds dorm


ph_priv, Bonito, Brazil

Dag nummer 178 som verdensreisende. For første gang siden Trinidad (jeg tror det er januar, i deres tidsregning) er jeg alene igjen, hvis dere ser bortifra alle bussturene nedover i Brasil. Isobel (London) forlot akkurat rommet, og etterlot seg meg, sekken min og seks senger, fem av de tomme. Etter å ha fått avsmak på couchsurfing (for en stund), og konvertert til hostellverden i stedet, har «alenetid» og «i eget selskap» blitt fremmede begrep for meg. Så nå vet jeg ikke helt hvordan jeg skal té meg. Det er vel kanskje dét som er greia, jeg trenger ikke å té meg lenger? Å. Jeg er seks minutter unna å sitte i undertøy i senga og spise Doritos mens jeg synger av full hals om å snakke til månen, i duett med Bruno Mars.

I dag dro Isobel og jeg til en helt nydelig gård, med stall, stor fiskedam (bildet) og et hav av grønt, friskt gress. Det var så stille og fredelig! Vi ble liggende langs dammen og lese i et par timer, før regnet tok over og vi måtte dra tilbake. Isobel skulle uansett snart reise, og jeg tenkte det var greit å ikke bli våt og enda mer forskjøla. Føler meg litt bedre i dag, feberen har gitt tronen sin til en stygg hoste og tung pust i stedet, men det er nå iallfall bedre enn feber.

Resten av lørdagen skal bare gli stille forbi i boksider, blogger og chat med de hjemme. Jeg må samle krefter til mandag, for da starter mitt neste lille eventyr! Hva gjør dere i helgen? 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *