another stamp in my passport

Olá! Jeg har forlatt Brasil (føles helt sprøtt, etter så lang tid, enda jeg bare er et steinkast unna grensen…) og har kommet meg til Argentina! Jeg driver bare og lusker rundt den vakreste grøten i verden (Iguazu Falls), så jeg blir nok ikke her mer enn et par dager, men det ble uansett et nytt stempel i passet mitt. Hurra! Lena og jeg tok taxi hit fra hostellet vi bodde på på den brasilianske siden, det tok oss bare en halvtime og kostet faktisk mindre enn å ta buss. Å komme seg over grensen var null stress, de bare sjekket oss ut av Brasil og inn i Argentina med et blikk, og et stempel. Just like that. Så, her er vi! Vi har akkurat gått en liten runde i landsbyen, som er fantastisk liten, kjøpt noen suvernirer og nå venter vi egentlig bare på mat. I morgen bærer det til fossen, som skal være enda vakrere fra denne siden – jeg gleder meg!

Åja, siden jeg fikk et land til på listen min, kan jeg jo feire med et ekstra postkort også! Jeg har plukket ut én av dere som får et fra Brasil, tenker å sende et til før jeg reiser hjem og nå et fra Argentina. Så hold øye med mail-innboksene deres, kommentarfeltjegere! Love you!

Olá! I’ve left Brazil (feels completely weird after so long time over there, even though I’m just a stone’s throw away from the border …) and gone to Argentina! I’m just gonna see more of Iguazu Falls over here, so I will probably not be here more than a few days, but it was nevertheless a new stamp in my passport. Hooray! Lena and I took a taxi here from the hostel we stayed at on the Brazilian side, it only took us half an hour and the cost is actually less than taking the bus. Getting across the border was zero stress, they only checked us out of Brazil and into Argentina at a glance, and a stamp. Just like that. So, here we are! We have just gone a little round in the village, which is fantastic little, bought some souvenirs and now we’re really just waiting for the bbq. Tomorrow it carries to the falls, which will be even more beautiful from this side – I can not wait!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *