#23 collecting your jar of hearts

Kjøttkverna er et konsept hvor dere kan skrive ut all frustrasjon, sinne og sorg over røde roser og hjerteknusere. Det er sykt deilig å sette ord på ting og få det ut av systemet, bare? Gjør det, gjør det, gjennomfør det: blogg@supermarie.net. Vær gjerne anonym, hvis det er bedre. Husk at du ikke er alene, og hvis ting er VIRKELIG ille kan jeg sikkert være kjæresten din jeg. Hjerte.

Du har vært utro. Jeg bare vet det. Men du kommer aldri til å innrømme det. Og jeg vet enda ikke om jeg kommer til å konfrontere deg med det. Jeg leste nemlig en samtale du hadde hatt med ei anna jente på Facebook. Hun bor like i nærheten, jeg bor et stykke unna. Vi har kun vært sammen i et halvt år, men likevel har jeg allerede klart å forestille meg resten av livet med deg. Jeg har gitt deg alt jeg har og er, og du kaster det bort med denne jenta. Men jeg var den som leste på Facebooken din. Som ikke stolte nok på deg til bare å logge deg av, og så logge meg på. Det gjør jo meg til den slemme. Til den som bør bli kjeftet på.

Gjør det ikke?

skrevet av Anonym

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *