bloggcheerleading

Jeg lar meg virkelig imponere av alle de ambesiøse bloggerinnene som jobber på, og satser stort for tiden! Det er så fantastisk med mennesker som tørr å gutse og gi det de må gi for å oppnå drømmene sine; én etter én ser vi blogger bli til nettbutikker, magasiner, TV-show og det som finere er. De fortjener å bli heiet på! 

Ida har med sine fine skribenter og medredaktører startet nettmagasinet Oh Chérie, for oss jenter som vil lese artikler med dybde, personlighet og humor. I tider som dette, hvor utseendefokuset tar HELT AV (skulle tro vi levde på en flyplass, alle sammen), trenger vi magasiner som dette. Takk for at de satset! (Og jeg er fortsatt Månedens Chérie hos dem, LES INTERVJUET HER om du vil.)


ph_priv, me and Ida in Paris, 2011

o Annette har startet nettbutikken NEVERNAKED.COM. Det er Annette, og det er grunn nok i seg selv til å gi butikken noen minutters oppmerksomhet.

o Kristina har startet nettbutikken Get sporty, hvor hennes lidenskap får utløp i klær og utstyr til salgs. Den er under oppussing i skrivende stund, men vi heier allikevel! Jeg ramler av stolen av det engasjementet, pågangsmotet og den gleden hun viser på bloggen sin!

o Linnèa Myhre, som like greit satt en hel BOK som punktum til bloggen sin har gitt ut Evig søndag, som jeg gleder meg til å lese når jeg kommer hjem til Norge igjen!

o Kristin og Belinda har fått i gang nett-TV-programmet Snikk Snakk, som kommer på bloggene deres hver eneste mandag. Jeg har rukket å se et par episoder, og de er dødsmorsomme! Jeg føler de er litt nærmere min menneskelige ikke-så-feilfrie verden, enn andre store bloggere kanskje (gir uttrykk for at de) er…. Sjekk ut!

Er det flere vi bør heie på? Jeg klarer ikke helt å holde tritt med bloggnorge mens jeg er på reis, jeg…. Heia drømmejegere, uansett! Det er bare tull å bare la det bli med tanken.

Just some cheering for the fabolous bloggers we have in Norway, that have guts enough to shoot for the stars and make their dreams come true. Like making stores, magazines, write books…. Ah, I’m so impressed! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *