oh no, you didn’t….


ph_priv, Artesano, Florianópolis, Brazil

Forkjemperne av fitspiration får forhåpentligvis varige mén av det her, og det burde de, for fy faen – sjokoladepizza! JA, takk!

I går var jeg ute og spiste pizza med gjengen. Innmari koselig, og jeg elsket hele stilen på pizzariaen! Jeg har stort sett holdt meg til de brasilianske bufféne med ris, sorte bønner, kjøtt, salat og farofa (mel laget av rotfrukten yuca) mens jeg har vært her, så det er deilig å møte noen som kan vise meg hvor den virkelig gode maten er. Ikke at jeg klager på bufféne, jeg er stor fan av de – hvor man forsyner seg av alt man har lyst på fra et godt og rikt utvalg, og betaler i enden etter hvor mye maten din veier. Genialt! Men – pizzaene i går, kriminelt gode. Og til dessert – sjokoladepizza! Det er den beste desserten jeg har smakt siden Kina, åhhh! Jeg kommer ikke over hvor fantastisk kreative de er med maten her, nevnte jeg at jeg spiste SUSHI, maki, med jordebær og sjokolade her om dagen? Og nå sjokoladepizza! HVA blir det neste? Fårikål – laget med kjærlighet på pinne i stedet for sau? Brasil, dere. Scorer poeng i mage, hjerte og sinn hver eneste dag!

The proponents of fitspiration will hopefully get lasting effect of this post, and they should, ’cause bloody hell – chocolate pizza! YES, please!

Yesterday I went out for pizza with the gang. Sooo cozy and I loved the style of the pizzaria! I’ve mostly stuck to the Brazilian buffet with rice, black beans, meat, salad and farofa (flour made ??from yuca root vegetables) while I’ve been here, so it’s nice to meet someone who can show me where the really good food is. Not that I’m complaining about the buffet, I am a big fan of those – where you help yourself picking whatever you want from a good, varied selection, and pay in the end by how much your food weighs. Perfect! But – the pizza yesterday, criminally good. And for dessert – chocolate pizza! It is the best dessert I’ve tasted since China, Ahhh! I can not get over how amazingly creative they are with the food down here, I mentioned that I ate sushi, maki, with strawberry and chocolate the other day? And now chocolate pizza! What next? Mutton stew – made with lollipop instead of sheep? Brazil, guys. Scores points in my stomach, heart and mind every single day!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *