oh no, you didn't….


ph_priv, Artesano, Florianópolis, Brazil

Forkjemperne av fitspiration får forhåpentligvis varige mén av det her, og det burde de, for fy faen – sjokoladepizza! JA, takk!

I går var jeg ute og spiste pizza med gjengen. Innmari koselig, og jeg elsket hele stilen på pizzariaen! Jeg har stort sett holdt meg til de brasilianske bufféne med ris, sorte bønner, kjøtt, salat og farofa (mel laget av rotfrukten yuca) mens jeg har vært her, så det er deilig å møte noen som kan vise meg hvor den virkelig gode maten er. Ikke at jeg klager på bufféne, jeg er stor fan av de – hvor man forsyner seg av alt man har lyst på fra et godt og rikt utvalg, og betaler i enden etter hvor mye maten din veier. Genialt! Men – pizzaene i går, kriminelt gode. Og til dessert – sjokoladepizza! Det er den beste desserten jeg har smakt siden Kina, åhhh! Jeg kommer ikke over hvor fantastisk kreative de er med maten her, nevnte jeg at jeg spiste SUSHI, maki, med jordebær og sjokolade her om dagen? Og nå sjokoladepizza! HVA blir det neste? Fårikål – laget med kjærlighet på pinne i stedet for sau? Brasil, dere. Scorer poeng i mage, hjerte og sinn hver eneste dag!

The proponents of fitspiration will hopefully get lasting effect of this post, and they should, ’cause bloody hell – chocolate pizza! YES, please!

Yesterday I went out for pizza with the gang. Sooo cozy and I loved the style of the pizzaria! I’ve mostly stuck to the Brazilian buffet with rice, black beans, meat, salad and farofa (flour made ​​from yuca root vegetables) while I’ve been here, so it’s nice to meet someone who can show me where the really good food is. Not that I’m complaining about the buffet, I am a big fan of those – where you help yourself picking whatever you want from a good, varied selection, and pay in the end by how much your food weighs. Perfect! But – the pizza yesterday, criminally good. And for dessert – chocolate pizza! It is the best dessert I’ve tasted since China, Ahhh! I can not get over how amazingly creative they are with the food down here, I mentioned that I ate sushi, maki, with strawberry and chocolate the other day? And now chocolate pizza! What next? Mutton stew – made with lollipop instead of sheep? Brazil, guys. Scores points in my stomach, heart and mind every single day!

17 kommentarer

 1. Det så sinnsykt godt ut! Selvom jeg tenker jo en pizza med alt fyll og sjokolade i tillegg, men jeg skjønner jo at det kun er pizzabunnen med sjokolade oppå (?) Ser i alle fall slik ut.

 2. Sæærr!?! Sjokolade+pizza!? Hørtes ut som en farlig god ide! Haha!
  Merker jeg blir sulten av å lese om god mat, haha, matvrak!

 3. Ååå, sjokoladepizza høres helt himmelsk ut! Send litt til meg’a. 😀

 4. Vanessa

  Sjokoladepizza, det hørtes ut som noe en bør prøve ut! Men når en ikke er i Brasil, får det nytte med en ostekake(haha, er det helg så er det helg).

 5. GRÅTER av det synet! Det ser jo helt kriminelt fantastisk ut! Når du kommer hjem må du åpne en sjokoladepizzasjappe, altså.

 6. Naamnam 😀

 7. Åh, sjokoladepizza så godt ut !! Nam! Genialt 😀

 8. Det gleder meg å høre at verden virker greiere med deg! Men sjokoladepizza… jeg er skeptisk, altså.

 9. NAMM!!!!

 10. Charlotte

  Det har jeg hatt lyst til å lage så lenge nå!!

 11. Dette så virkleig spennende ut! Er en liten stund siden jeg har lagt igjen en kommentar, men tenkte det var på tide å igjen minne deg på hvordan bloggen din er en liten stråle solskinn i hverdagen min. Jeg kan drømme meg tilbake til egen reise gjennom Sør-Amerika og få høre om nye steder som kanskje komme rpå agendaen i fremtiden. I tillegg har du mange andre flotte inspirerende innlegg som er et deilig motstykke til mye av det man leser andre steder. Så; Thanks for keeping it real!

 12. jeg blir glad når du er så glad:D

 13. Gunnvor

  Sjokoladepizza…Nam… Det høyres ekstremt freistande ut 🙂
  Skulle ønskje du kunne sendt han igjennom bloggen så eg og kunne ha fått litt 😀

 14. Sjokolade pizza <3 Nam det er jo bare helt fantastisk.. Kjenner jeg blir nesten litt emosjonell av å lese om Brasil. Vi var der i november, i noen uker, og bare sier det.. SKAL tilbake!!

 15. Du må forresten huske å prøve bananpizza og Is pizza også 😀 SUPER GODT!!!

 16. Hahhaahah, det høres jo UTROLIG kult ut, da!! hæhæ

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *