acai


ph_priv, Jerere, Florianópolis, Brasil. Welcome to Brasil, lol. 

Hei! Takk for alle de fine kommentarene rundt omkring, om intervjuet mitt i Oh Chérie! Ida er helt utenomjordisk med pennen sin, jeg gleder meg til å følge med videre på magasinet de har skapt.

I går kveld møtte jeg altså min reddende engel, Ina, og kjæresten hennes. Jeg digger dem allerede! De dro meg med på en sushi-resturant, spis så mye du vil for 50 R$ (ca 150 NOK). Ååååårhrh! Da er det ikke meg det skal stå på, iallfall, jeg elsker å spise og jeg elsker sushi. Snakker om foodbaby, jeg kunne nesten kjenne den sparke helt på slutten der! Ina introduserte meg også for sushi-dessert, maki med jordebær og sjokolade rullet inn i risen – i stedet for fisk. ‘Men hva faen…?’, jeg veit – men det var faktisk godt! Etter all fråtsingen ruslet vi ned til et pizzeria og tok noen øl med kameraten til kjæresten, før vi dro hvert til vårt, med avtaler for morgendagen. («Avtale», kan egentlig ikke huske sist jeg hadde en sånn….)

Så i dag har jeg vært på stranden (Jureré) med den nye gjengen min. Så deilig! Heldigvis er engelen fra Bergen, så praten hennes dekker over hvor sosialt tilbakestående jeg har blitt de siste ukene. Jeg er jo HELT på tur! Men det går seg vel til. Smakte på enda en ny strandmat/gatemat i dag også; Acai, det jeg spiser på bildet. Mørklilla, konsistens litt som en smoothie, og det var så himla godt! Acai er en frukt, de blandet den med biter av bananer, jordebær og musliblanding. Det er noe av det beste med strendene i Brasil, alle de gode mellommåltidene som hele tiden svever forbi. Grillet ost med organo, maiskolbe, kokosnøtter, acai…. Og du trenger ikke engang å reise deg for å hente selv! Strandlivet hjemme blir aldri det samme igjen….

Etter stranden tok vi middagen på en fiskeresturant, og nå sitter jeg egentlig bare og venter på at klokken skal dra seg mot midnatt – for da skal vi ut igjen. Jeg hadde glemt hvor fint det egentlig er å være sosial, jeg. Skrives i morgen! God natt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *