the final postcards


ph_priv

Hallo! En ny dag på stranden, denne gangen i Barra da Lagoa – et lite stykke sør for hotellet jeg bor på. Deilig! Været, derimot, har tapt seg litt – solen var tidvis blant oss frem til lunsj, og så ble den borte resten av dagen…. Huden min gikk fra god og solkyssa til helt gås, det ble så kjølig! 25 grader har blitt det nye frysepunktet mitt, så jeg måtte rett og slett søke ly i den hvite ullgenseren jeg måtte krisekjøpe da jeg var i KINA i november. Si meg, HVORDAN skal jeg overleve mitt eget hjemland denne våren?

Jeg fant postkort i dag også, min (kaaanskje) aller siste utsendelse før jeg skal hjem. Jeg har sendt ett hjem fra hvert eneste land, og ett til en heldig leser også, så om dere vil ha et håndskrevet punktum fra verdensreisen min i postkassen deres må dere bare fortsette å kommentere! Jeg trekker som dere vet ut blant mine trofaste kommentarfeltjegere, jeg synes ingen fortjener en liten oppmerksomhet i hverdagen mer enn de gjør – for det er de som lyser opp min <3

Åja, jeg har helt glemt å fortelle dere mer om den nye jobben jeg skrøt på meg på INSTAGRAM her om dagen. Jeg søkte, og fikk stillingen som frilansjournalist innen reise, for Nettavisen! Drømmejobben! Sammen med den, og billett til Rihanna-konsert med bestevenninna mi ooog Kaizers Orchestra (alene, men det er jeg vm i nå) tror jeg ikke hjemkomsten min blir så vond, jeg.

Har dere jobb? Hva da? 

Hello! Another day on the beach, Barra da Lagoa this time – a little South of my hotel. Lovley! The weather, though, has gone bad – the sun was kind of with us until like lunch hour, and then it disappeared for the rest of the day…. My skin went from sunkissed to goosebumps, it was so cold! 25 degrees is my new freezing point, so I had to find shelter in the white winter sweater I emergency bought in China last November. Tell me, HOW am I gonna survive my own country this spring?

I found postcards today, my (maybe) final transmission before I go home. I’ve sent a postcard home from every single country I’ve been to, and a card for one of my followers aswell – so if you wanna get a handwritten sentence from my trip around the world in your post box, just keep commenting! I’ll pick among my faithful commentators, they lighten up my everyday so they deserve a little attention in their own. 

Oh, I totally forgot to tell you more about my new job I was bragging about at instagram the other day. I’m a frilance TRAVEL journalist for the Norwegian newspaper Nettavisen now! Job of my dreams! Together with that, and a ticket to Rihanna concert with my bff, and Kaizers Orchestra (alone, but I’m used to that now) – I don’t think my homecoming will be so stupid…. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *