I’m out!

Hey! I dag har jeg bare surret rundt på hotellet og nordparten av øya, før jeg nøt ettermiddagssolen på enda en ny strand – Praia Brava. ‘Praia’ er det portugisiske ordet for ‘strand’. Og det kryr, som dere skjønner! Målet er å rekke over alle sammen før jeg reiser videre, hehe. NÅ må jeg gjøre meg ferdig, en supertjej av en leser mailet meg da motivasjonen min knakk om at hun skulle til Florianopólis – så jeg skal møte henne og kjæresten hennes for sushi i kveld! Og til uken kommer ENDA en reddende engel til øya, så jeg har bestemt meg for å bli her litt til. Flytter ut fra hotellet, og over på backpackerhostell over helgen. Hei, lysere tider!

Skrives senere! God natt!

13 kommentarer

 1. Med hvilen du har hatt og med påfyllingen du får de nærmeste dagene, vil resten av reisen nå bli en dans på alle slags blomster du måtte finne. Kos deg med sushi! 🙂
  Hilsen en som liker fisken kokt eller stekt. Eller til nød røkt…

 2. Hurra for reddende engler!

 3. Æææh så herlig! Og der ser du, orkaner går alltid over etter hvert :–) Kos deg masse, send noen solstråler hjem til oss også, da.

 4. Håper det blir en super kveld, og at de neste dagene blir alt du kan ønske deg (+ litt til!) Og forresten; gratulerer med ny jobb da, supermarie!! Vel fortjent!

 5. Så GØY at du får selskap! Hjelper nok godt på det! 🙂 Håper du har det fint! <3

 6. Koseleg! Lysare tider er fint, det byrjar å bli det i Tigerstaden her heime óg, og DET er herleg.

 7. braaaaa for deg 🙂 stå på!

 8. Hei 🙂 Har du bestemt deg for hvilket backpacker-hotell du skal bo på? Jeg har bodd på et selv i Florianopolis, Backpackers Sunset, og det var jeg kjempefornøyd med 🙂 Ønsker deg alt godt, du gjør i alle fall min hverdag ekstra god 🙂

  Marie svarer: Hei! Jeg tror jeg går for Barra Beach Club 🙂 Men har kjørt forbi det du nevner noen ganger også – ser fint ut! Takk for tips! Klem

 9. så koselig! 😀

 10. Ååh så bra 😀

 11. Kjempefint intervju på ohcherie! De fremstilte deg akkurat sånn som jeg forestiller meg at du er 🙂

 12. For et nydelig område!

 13. Er det derfor hovedstaden i Kapp Verde heter Praia, kanskje? Hihi!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *