i love my coconuts


ph_priv, I love buying small food on the beach, you don’t even need to get up to get something served, ahh

Hey! Fader, jeg føler at jeg har satt ut verdens største fiskestang for komplimenter med det forrige innlegget mitt – sånn som dere skryter meg opp i skyene til svar! Litt sånn som når man JÆVLIG høylytt totalslakter sine egne tegninger når man er sju, bare for å få de andre barna til å si at den var ‘kjeeeempefin’ og fortelle deg hvor sykt flink du er – som du egentlig vet fra før av, du ville bare høre det en gang til. DET var jo ikke meningen, da…. Men tusen, tusen takk! Ingenting gleder fingre og sinn mer enn å få vite at det de får til sammen kan være til inspirasjon. Åh, dere skulle bare visst hvor glad…. Hjerte navel.

I dag har jeg…. BREAKING NEWS: vært på stranda! Dro til Jurére helt i nord på øya, etter tips fra en av dere. Deilig! Etter noen timer der med boken min fant jeg meg en lunsjbuffét i nabolaget, før jeg tok turen til Praia do Forte for å se på et fort. Det er greit å se NOE annet enn strender her også, selvom det er stort sett det det går i – både i virkeligheten, og i tripadvisors liste over ting å gjøre i Florianópolis. Fortet var som fort flest, bygget av stein, med fin utsikt og kanoner pekende mot havet. Så det var fort gjort. Hehe.

I morgen kan det hende jeg tar turen over til fastlandet, for å se om det er noe som skjer der. NÅ skal jeg tilbake til boka mi, så dere får unnskylde meg. Love you!

Hey! Fuck, I feel that I have put out the largest fishing for compliments with my previous post – all your beautiful words about me to answers! Sort of like when you fucking loud complain about your own drawings when you’re seven, just to get the other kids to say that it was ‘sooooo good’ and tell you how insanely clever you are – wich you already know, of course, you just wanted to hear it again. It was really not my intention with my post, haha…. But thank you oh so very much! Nothing delights my fingers and mind more than to know that what they get together can be an inspiration for someone. Oh, if you only knew how happy…. Heart navel.

Today I…. BREAKING NEWS: have been on the beach! Went to Jurerê in the north of the island, after a tip from one of you guys. Delicious! After a few hours there with my book, I found myself a lunch buffét in the neighborhood, before I took the trip to Praia do Forte to see a fort. It’s nice to see something else than just beaches, although it’s mostly what it is – both in reality and in tripadvisors list of things to do in Florianópolis. The fort was as forts usually are, made out of stone, with a nice view and cannons facing the sea. It’s was nice!

Tomorrow I might take the trip over to the mainland, to see if there is something going on there. Now I’m going back to my book, so if you will excuse me… Love you!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *